Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Κόστισε ακριβά η... μπύρα στον Παναθηναϊκό: Μηδενισμός με αφαίρεση 3 βαθμών από τα πλέι-οφ και 2 από το επόμενο πρωτάθλημα!


Πανάκριβα καλείται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός το γεμάτο κουτάκι μπύρας που εκσφενδονίστηκε στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ,Βλάνταν Ιβιτς,στον μεταξύ τους αγώνα για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ στη Λεωφόρο,που διεκόπη.

Μηδενισμός, αφαίρεση τριών βαθμών από τα φετινά πλέι-οφ και ακόμη δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, αποκλεισμός της έδρας για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 41.500 ευρώ, είναι η ετυμηγορία του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Σούπερ Λιγκ για την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο αθλητικός δικαστής αποφάνθηκε ότι η αναμέτρηση διεκόπη με υπαιτιότητα των «πρασίνων», λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ιβιτς από αντικείμενο που ρίχτηκε από την εξέδρα, κι έτσι κατακύρωσε το ματς με 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταθέσει έφεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής των Play Offs. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 17/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»:

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον διακοπέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου των αγώνων κατάταξης (play offs) και με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.

ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού σαράντα ένα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Η βαθμολογία των πλέι-οφ διαμορφώνεται ως εξής:
  1. ΠΑΟΚ            11
  2. ΑΕΚ                 9
  3. Παναθηναϊκός  5
  4. Πανιώνιος        4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom