Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Κεραυνοί Κούγια: "ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα έχουν εξευτελίσει κάθε έννοια fair play" (ηχητικό)

Κάλεσε τον υφυπουργό Αθλητισμού να επέμβει άμεσα

Νέες κατηγορίες εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και της Κέρκυρας εξαπέλυσε μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" Αλέξης Κούγιας και μίλησε για προσπάθεια να υποβιβαστεί η ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Λάρισας σε δηλώσεις επιτέθηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα λέγοντας πως έχουν εξευτελίσει κάθε έννοια fair play με την εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια.

Επίσης έκανε λόγο πως υπάρχει σχέδιο να υποβιβαστεί η ΑΕΛ αλλά σημείωσε πως αυτό δεν θα περάσει σε κανέναν καθώς θα τους κυνηγήσει μέχρι τέλους ενώ κάλεσε τον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη να επέμβει άμεσα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια:

"Όποιος αγαπάει το καθαρό ποδόσφαιρο είτε είναι οπαδός μια εκ των λεγόμενων μεγάλων ομάδων, είτε των μικρών ομάδων πρέπει να νοιώθει θλίψη. Τούτο που παρακολουθούν όλοι οι Έλληνες οπαδοί εκτός και απ' αυτούς που ασχολούνται με το νόμιμο και το παράνομο στοίχημα επαγγελματικά είναι η μεγαλύτερη φαρσοκωμωδία που πραγματικά μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου.

Εμείς σήμερα αγωνιστήκαμε με μια από τις πιο καθαρές ομάδες διαχρονικά των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, μια ομάδα που έχει έναν αξιοπρεπή ιδιοκτήτη ο οποίος στο παρελθόν έχει νοιώσει στο πετσί του έναν τέτοιο υποβιβασμό. Σαν αυτόν που κάποια νοσηρά πνεύματα κάθε μέρα σχεδιάζουν.

Η ομάδα μου έχει προγραμματιστεί να υποβιβαστεί. Και σήμερα μια ομάδα που εγώ έστησα από το πουθενά, ο ΠΑΣ Γιάννινα μαζί με μια άλλη ομάδα εδώ και αρκετές αγωνιστικές, την Κέρκυρα, έχουν κατά ξευτελίσει κάθε έννοια φερ πλέι και εντιμότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εγώ παρέδωσε στον κ. Χριστοβασίλη την πιο έντιμη ομάδα στην Ελλάδα. Που απέκλεισε τον Ολυμπιακό από την Β' Εθνική. Του άφησα 25 ποδοσφαιριστές που τους έχει πουλήσει όλους και αυτό που έκανε σήμερα αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και την προ προηγούμενη εβδομάδα στον ματς με τον Λεβαδειακό είναι κατάπτυστο. Άφησα ένα σύλλογο που δεν χρωστούσε ούτε ευρώ και με 7.000 κόσμο στην Β' Εθνική και βλέπω μια συμπεριφορά ανάλγητη.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Έχουν αλλάξει τα πράγματα και στην Ελλάδα και στην ελληνική κοινωνία. Υπάρχουν και ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς και κανονικοί εισαγγελείς. Εμείς σήμερα παίξαμε έναν έντιμο αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο, με ενόχλησε βέβαια ο φανατισμός του, αλλά έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες και ο Ατρόμητος είναι μια καθαρή ομάδα και οι αντίπαλοι μας έπαιζαν με σκοπό να εξοντωθεί η δική μου ομάδα.

Όμως εγώ θα το δηλώσω άλλη μια φορά. Όσο και αν νομίζω ότι θα ρίξουν την ΑΕΛ που άλλοτε έβαζαν στο άρμα του Ολυμπιακού, άλλοτε την έβαζαν "καβάλα στο δελφίνι" αλλά είναι μια από τις καθαρότερες ομάδες και ιστορική δεν πρόκειται υποβιβαστεί. Όμως εγώ αυτούς τους τύπους δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί.

Είναι ντροπή να προσπαθήσουμε να αναβαθμήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μελετάμε με τη βοήθεια της "NOVA" μείωση των ομάδων και ρωτάω με ποιες 14 ομάδες την επόμενη χρονιά θα κάνουμε ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα.

Με αυτές που τρώνε 4 και 5 γκολ στην έδρα τους και με αυτές τις ομάδες που ο καλύτερος γκολκίπερ τους που ήταν έτοιμος για την Εθνική δεν πιάνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί στα τελευταία λεπτά και μιλάω για τον αγώνα με την Βέροια.

Εμένα οι σκέψεις μου πηγαίνουν στο όβερ και άντερ και οπουδήποτε αλλού αν και δεν έχω παίξει ποτέ μου στοίχημα. Αν δεν παρέμβει ο κ. Βασιλειάδης άμεσα καθώς την Δευτέρα είναι και η συνάντηση του με τους τέσσερις μεγάλους δεν πρόκειται να δούμε αναβάθμηση.

Ντροπή και στα Γιάννινα, ντροπή και στην Κέρκυρα. Ντροπή και σε οποιονδήποτε απ' αυτούς τους νοσηρούς που έχουν στοχοποιήσει ομάδες σαν τη ΑΕΛ και στο παρελθόν ομάδες σαν τον Ατρόμητο, τον καλό Εργοτέλη και έχουμε φτάσει στο σημείο να ξέρουν όλοι και να κλειδώνονται τα αποτελέσματα της Super League, υποτίθεται στο πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα, από τα μέσα της εβδομάδας.

Είναι ντροπή για όλους και κάνω έκκληση στον Υπουργό να το τελειώσει. Αυτό το τραγικό ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να τελειώσει".

Ακούστε το ηχητικό:

http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom