Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

"Ντου" από τους “Δεν πληρώνω” στα κεντρικά της ΔΕΗ (φωτο & βίντεο)


Σκηνικό έντασης έστησαν τα μέλη του κινήματος “Δεν πληρώνω” στη ΔΕΗ.Στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Αριστείδου βρέθηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στις ουρές της ταλαιπωρίας των πολιτών στη ΔΕΗ πήγαν τα μέλη του κινήματος “δεν πληρώνω”. Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί και οι άδικες χρεώσεις που θα επιβαρύνουν τους καταναλωτές αναδρομικά μπήκαν στο στόχαστρο.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του κινήματος καρκινοπαθείς και μακροχρόνια άνεργοι έχουν ζητήσει διακανονισμούς από τη ΔΕΗ για παλαιότερες οφειλές ωστόσο δεν έχουν γίνει δεκτές.

Μάλιστα η ΔΕΗ έχει στείλει εξώδικα για άμεση εξόφληση. "Αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι δυνατόν να μην δέχονται διακανονισμούς των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που δεν μπορούν να πληρώσουν. Η αναλγησία της κυβέρνησης και της ΔΕΗ είναι φανερή", είπε στο Newsit. gr το μέλος του κινήματος Λεωνίδας Παπαδόπουλος.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε με τη διευθύντρια της ΔΕΗ στο τηλέφωνο για να επιτραπεί στην ίδια και μέλη του κινήματος “δεν πληρώνω” να καταθέσουν έγγραφα-απάντηση στα εξώδικα που αποστέλλει η επιχείρηση.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δείτε βίντεο από το Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom