Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Μπαράζ εξαφανίσεων χτες στο "Φως στο τούνελ" (φωτο)

Ρεπόρτερ, ανταποκριτές και εθελοντές, βρέθηκαν κυριολεκτικά στο πόδι, για αγνοούμενους συνανθρώπους μας

Απίστευτο μπαράζ εξαφανίσεων χτες το βράδυ στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη,"Φως στο τούνελ".Το φαινόμενο τείνει να γίνει επιδημία και πιθανότατα δεν είναι άσχετο με τις συνθήκες ζωής των Ελλήνων τα τελευταία επτά χρόνια.

Ούτε μία,ούτε δύο,αλλά τέσσερις εξαφανίσεις απασχόλησαν την εκπομπή.Ρεπόρτερ, ανταποκριτές και εθελοντές, βρέθηκαν κυριολεκτικά στο πόδι.Η κινητοποίηση τους στο «Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής 28 Απριλίου, ήταν συγκινητική.

Έψαξαν σε πολλές περιοχές για τη νεαρή μητέρα τεσσάρων παιδιών,για έναν νεαρό αστυνομικό και δύο ακόμα γυναίκες-μητέρες που χάθηκαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ας τις δούμε μία μία,όπως περιγράφονται στη σελίδα της εκπομπής:

Άφαντη η μητέρα οδηγός…

Η όμορφη αισθητικός Μαρία Ιατρού 36 χρόνων, εξαφανίστηκε ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε. Οδηγούσε ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709. Προορισμός της ήταν η Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της.  
iatrou 15
Ο σύζυγος της και η μητέρα της βρέθηκαν στο στούντιο του «Τούνελ», με την ελπίδα ότι η ζωντανή έρευνα θα άναβε φως.
Στα Ιωάννινα βρίσκονταν ο ανταποκριτής του Alpha Γιάννης Κράνος και η εθελοντική ομάδα των φίλων του «Τούνελ» της πόλης. Από εκεί ο ξάδελφος της αγνοούμενης Θωμάς Νίκας, μίλησε για τα μηνύματα που αντάλλαξε μαζί της πριν χαθεί. Το τελευταίο μήνυμα ήταν γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα. Του έγραψε ότι θα καθυστερούσε να φτάσει. Μετά το κινητό της έκλεισε.
iatrou 13
Τόσο ο σύζυγος όσο και οι συγγενείς της Μαρίας έχουν οργώσει τους Εθνικούς δρόμους από Πάτρα έως Γιάννενα, μήπως εντοπίσουν το αυτοκίνητο της.
Από την πόλη της Άρτας δόθηκαν τα περισσότερα στίγματα για ένα αυτοκίνητο σαν αυτό που οδηγούσε η Μαρία. Οι περιγραφές μιλάνε για μια γυναίκα οδηγό που φαινόταν να είχε χάσει τον προσανατολισμό της.
iatrou 9
Ένιωθε πιεσμένη
Η Μαρία είχε πει στον σύζυγό της και τα παιδιά τους ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει λίγες μέρες για να ηρεμήσει.
Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο πήρε τηλέφωνο στενή φίλη της στην Αθήνα, αλλά εκείνη κοιμόταν και δεν το σήκωσε.
Αμέσως μετά άρχισε να επικοινωνεί με μηνύματα μέσω Facebook με τον ξάδερφό της Θωμά Νίκα, που μένει με την οικογένειά του στην Παραμυθιά, απ’ όπου κατάγεται και η ίδια. Του ζήτησε να την φιλοξενήσει λίγες μέρες στο σπίτι του, κι εκείνος δέχθηκε.
Στη μια τα ξημερώματα του έστειλε το πρώτο μήνυμα ότι είναι καθ’ οδόν.
Στις δύο και τέταρτο του έγραψε : «είμαι Άρτα, με σταματήσανε σε μπλόκο». Το γεγονός αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία.
Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε  με τον ξάδελφο της. Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην  Παραμυθιά.
iatrou 3
Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως βρισκόταν στην Πρέβεζα στις 4 τα ξημερώματα, αφού οι κάμερες των διοδίων στην γέφυρα του Ρίο,  την κατέγραψαν να περνά στις τέσσερις παρά είκοσι πέντε.
Μάρτυρας ανέφερε  ότι το απόγευμα της Πέμπτης 20 Απριλίου,  είδε μια γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της Μαρίας  σταματημένη  στη μέση του δρόμου με το αυτοκίνητο της,  στην αρχή της Παραμυθιάς και τον ρώτησε πώς να πάει προς την πόλη.
Η Μαρία έχει ύψος 1,65 και όταν χάθηκε φορούσε τζιν παντελόνι και ανοιχτόχρωμη μπλούζα
Αγνοείται αστυνομικός

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του Αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη.

Τα ίχνη του 38χρονου Κρητικού χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου.
mpatsos 2
Το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του,  που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή όπου έμενε μόνος του.
Την επόμενη μέρα, έπρεπε να παρουσιαστεί στην νέα του υπηρεσία στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε.
mpatsos 1
Οι φίλοι του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του,  ταυτότητα και πορτοφόλι. Η εξώπορτα ενώ συνήθιζε να την κλειδώνει, βρέθηκε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.
Η αδελφή του Κατερίνα Δημοτάκη που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ»,  απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του, να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή με τις Αρχές.
Μέχρι στιγμής οι έρευνες με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά  στην περιοχή του Υμηττού όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα. Παράλληλα εξετάστηκε και το υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών που οικειοθελώς έδωσαν οι ιδιοκτήτες, αλλά δεν έδειξαν κάτι.
background_astynomikos
Ο αγνοούμενος υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης).
Έχει ύψος 1.84.

Αγωνία για τη μητέρα στο Μενίδι

Ο συναγερμός που σήμανε για τον εντοπισμό της μητέρας από το Μενίδι, ξεσήκωσε τους εθελοντές-φίλους του «Τούνελ», που κινητοποιήθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής 28 Απριλίου, για να την βρουν.

Η Ιωάννα Χατζημανωλάκη 28 χρόνων με τα σοβαρά προβλήματα υγείας, παραμένει αγνοούμενη. Οι συγγενείς της ελέγχουν κάθε πληροφορία που φθάνει για μια γυναίκα που της μοιάζει, αλλά δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ίχνη της.
ioanna
Η  μητέρα με τα τρία παιδιά,  έφυγε ξαφνικά από το σπίτι της το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου. Την εξαφάνιση της αντιλήφθηκε ο σύζυγος της όταν ξύπνησε και δεν την βρήκε. Βγήκε με τη μηχανή του στους δρόμους για να την ψάξει, χωρίς αποτέλεσμα.
Τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή της που βρέθηκαν στο στούντιο, αναφέρθηκαν σε ένα ρέμα και στο βουνό που βρίσκεται κοντά στο σπίτι , ζητώντας να ερευνηθούν από ειδικές ομάδες.

Το κινητό τηλέφωνο της Ιωάννας ακόμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο της, βρέθηκαν στο σπίτι. Φεύγοντας δεν πήρε μαζί της χρήματα, ταυτότητα ούτε καν τα κλειδιά του σπιτιού.
XATZIMANOLAKI 1
Το ύψος της είναι 1.60, είναι πολύ αδύνατη και όταν χάθηκε, φορούσε λαδί ζακέτα με μαύρα λουλούδια, σκούρο τζιν παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Επίσης φοράει δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς.

Φόβοι για τη ζωή της

Ανησυχία για τη ζωή μιας ταλαιπωρημένης μητέρας αυστριακής καταγωγής, εκφράζουν οι συγγενείς της στο «Τούνελ».

Πρόκειται για την 47χρονη Τερέζα – Ζοζέφα  Σόϊμπερ, που αγνοείται  από τις αρχές Απριλίου.
Συγγενείς της καταγγέλλουν ότι η γυναίκα υπήρξε θύμα κακοποίησης συντρόφου της,  ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.
TEREZA 3
Την φιλοξενούσε η αδελφή της στην Πετρούπολη, αλλά έφυγε ξαφνικά λέγοντας της πως θα πάει στο σπίτι ενός φίλου της. Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν.
Οι δικοί της άνθρωποι υποψιάζονται πως βρέθηκε πάλι με τον σύντροφο που την κακοποιούσε .
Έχει ύψος 1,60 και είναι εύσωμη.
http://anikolouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom