Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ενέδρα θανάτου σε γιο γνωστού γιατρού στο Π. Φάληρο (φωτο & βίντεο)


- Σοβαρό περιστατικό πυροβολισμών στο Παλαιό Φάληρο
- Άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή τραυμάτισαν 26χρονο - Τουλάχιστον τέσσερις κάλυκες έχουν βρεθεί στο σημείο
- Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για γιο γνωστού γιατρού
- Το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός


Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, 04.04.2017, στο Παλαιό Φάληρο. Ένας νεαρός άνδρας, 26 ετών, δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο αγνώστους και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες!
Όλα έγιναν στη συμβολή τωνη οδών Ναυσικάς και Αχαιών στο Παλαιό Φάληρο. Το θύμα κατευθυνόταν προς το σπίτι του πεζός. Πιθανότατα είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά.

Εκείνη τη στιγμή πέρασε από δίπλα του μία μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, με τον συνοδηγό να πυροβολεί εξ επαφής τουλάχιστον 4 φορές, αφού στο σημείο έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής τέσσερις κάλυκες.

Αποτέλεσμα ήταν ο 26χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, με τους θεράποντες ιατρούς να κάνουν ό, τι μπορούν για να αποφύγουν το μοιραίο.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ψάχνουν για αυτόπτες μάρτυες, αλλά και τυχόν κάμερες που μπορεί να κατέγραψαν το αιματηρό περιστατικό.

"Φως" θα ρίξει και η κατάθεση του νεαρού, όταν φυσικά το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του, ενώ εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου, ο 26χρονος είπε, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ότι γνωρίζει τον δράστη, ο οποίος είναι αλλοδαπός.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Βίντεο είδαν άμεσα το "φως" της δημοσιότητας
Εδώ να σημειώσουμε πως λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, "ανέβηκαν" στο Youtube τρία βίντεο, με τους διαχειριστές του καναλιού να υποστηρίζουν πως δείχνουν τις στιγμές μετά το αιματηρό περιστατικό, χωρίς να έχει επισημοποιηθεί κάτι μέχρι στιγμής.

Δείτε τα βίντεο

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου - Κώστας Στάμου

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom