Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Μαλλιά κουβάρια στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό - Φώτσης και Αμερικανοί δεν μπήκαν στο πούλμαν (φωτο & βίντεο)

Παιδιάστικη τιμωρία από τη Διοίκηση
Φώτσης: «Έχω πάρει 3 Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν;»

Για να τους τιμωρήσει για την αποτυχία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαίτησε οι παίκτες της ομάδας να ταξιδέψουν οδικώς Κωνσταντινούπολη-Αθήνα, όμως Φώτσης, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκάμπριελ αρνήθηκαν και μεταβαίνουν στο αεροδρόμιο...



Ανταρσία στον Παναθηναϊκό με Φώτση, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκάμπριελ να μην μπαίνουν στο πούλμαν και να γυρίζουν στην Ελλάδα αεροπορικώς. 

Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Φενέρ στην σειρά για τα playoffs της Euroleague και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

Κατόπιν της αποτυχίας αυτής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε μια τολμηρή απόφαση και για να τους τιμωρήσει αποφάσισε να επιστρέψουν οι παίκτες όχι με το αεροπλάνο αλλά με πούλμαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση της επιστροφής με το πούλμαν είναι ειλημμένη και μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φόρτωσαν στο πούλμαν μεγάλες ποσότητες νερών για το πολύωρο ταξίδι. Το ραντεβού για την αναχώρηση έξω από το λόμπι του ξενοδοχείου όπου περίμενε το πούλμαν, ήταν προγραμματισμένο από χθες το βράδυ για τις 2 το μεσημέρι, γιατί η πτήση της ομάδας πετούσε στις 4 το απόγευμα.


Το λεωφορείο που μεταφέρει την αποστολή του Παναθηναϊκού.

Στο άκουσμα της απόφασης για επιστροφή οδικώς, υπήρξαν αντιδράσεις από αρκετούς παίκτες, από τους ξένους κυρίως και κάποιες ήταν ακραίες. Ορισμένοι μάλιστα, εξέφρασαν την επιθυμία να γυρίσουν με δικά τους έξοδα και να βγάλουν δικά τους εισιτήρια και φυσικά άμεσα υπήρξε η παρότρυνση από τους υπεύθυνους της αποστολής, ότι η ομάδα πρέπει να γυρίσει όπως ήρθε. Όλοι οι παίκτες μαζί κι ενωμένοι.

Κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι Φώτσης, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκέιμπριελ κατευθύνονται μόνοι τους προς το αεροδρόμιο για να επιστρέψουν με το αεροπλάνο.

Στις 4 το απόγευμα αναμένεται να αναχωρήσει ο ένας εκ των τεσσάρων παικτών, ενώ οι υπόλοιποι θα επιβιβαστούν στον αεροπλάνο στις 7 το απόγευμα.

Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στο πούλμαν για ένα ταξίδι, που θα διαρκέσει περισσότερες από 12 ώρες. Κοινώς η αποστολή θα φτάσει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης.








Πηγή: www.gazzetta.gr 
 

Φώτσης: «Έχω πάρει 3 Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν;»

Αυτή φέρεται να είναι η απάντηση του Αντώνη Φώτση, μόλις ανακοινώθηκε στους παίκτες η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να επιστρέψει οδικώς η αποστολή από την Τουρκία.

Μπορεί να μην είναι αρχηγός του Παναθηναϊκού, στα 36 του όμως, ο Αντώνης Φώτσης είναι ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας, έχοντας φορέσει τη φανέλα του σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές περιόδους (1997-2001, 2002-2003, 2008-2011 & 2013-σήμερα), με την εφετινή είναι η 12η της καριέρας του με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο έμπειρος διεθνής άσος, με συνολικά 18 τίτλους (3 Euroleague, 6 Κύπελλα και 9 Πρωταθλήματα Ελλάδος) με τους «πράσινους», ξέσπασε μόλις άκουσε την απόφαση της διοίκησης περί επιστροφής της αποστολής οδικώς στην Αθήνα.

«Έχω πάρει τρεις Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν; Αυτό αποκλείεται!», ήταν σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες η απάντηση του «Batman» στον Μάνο Παπαδόπουλο, που ανακοίνωσε την «τιμωρία» της διοίκησης. Ο Φώτσης δεν έκανε βήμα πίσω από την θέση του και παρά τις παραινέσεις που του έγιναν, δεν επιβιβάστηκε στο πούλμαν και πήρε ταξί για το αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ».

Μάλιστα, τη στάση αυτή του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας εκθείασε με ανάρτηση στο facebook, ο φίλος του και πρώην συμπαίκτης του στην «επίσημη αγαπημένη», Δημήτρης Μαυροειδής.

Η σχετική ανάρτηση

http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom