Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Συνελήφθη 68χρονος καθηγητής που βιντεοσκοπούσε μαθήτριες του!


- 19χρονη μαθήτρια ανακάλυψε τις αρρωστημένες πράξεις του
- Ο συνταξιούχος καθηγητής χημείας είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα του σπιτιού του και κατέγραφε τις μαθήτριες του
- Ήδη ο 68χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς


Σε ντέτεκτιβ μετατράπηκε μια 19χρονη μαθήτρια προκειμένου να αποκαλύψει το νοσηρό μυστικό του 68χρονου καθηγητή που της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην Χημεία.

Ο λόγος για τον 68χρονο συνταξιούχο καθηγητή χημείας, o οποίος είχε παγιδεύσει το σπίτι του με κρυφές κάμερες, ακόμα και στην τουαλέτα, προκειμένου να κινηματογραφεί τις μαθήτριες του.

Ήδη ο 68χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς και πλέον θα έχει να δώσει λόγο στην δικαιοσύνη για τις πράξεις του.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν μια από τις μαθήτριες του διαπίστωσε πως κάτω από το γραφείο που έκαναν μάθημα ήταν τοποθετημένη μια κρυφή κάμερα. Η μικροσυσκευή ήταν κολλημένη κάτω από το γραφείο και κάποια στιγμή ξεκόλλησε με αποτέλεσμα να αντιληφθεί η 19χρονη με τρόμο, πως ο καθηγητής της την καταγράφει.

Αμέσως το μυαλό της άρχισε να σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της, καθώς σκέφθηκε πως όταν κάνει μάθημα και πίνει το τσάι που της προσφέρει ο καθηγητής της, πάει συχνά στην τουαλέτα.

Και εκείνη την ημέρα η 19χρονη πήγε στην τουαλέτα και ψάχνοντας διακριτικά ανακάλυψε άλλες τρεις μικροκάμερες, η μια σε σχήμα κρεμάστρας και οι άλλες δυο τοποθετημένες μέσα σε κουτιά με κρυφές οπές. Αφού φωτογράφισε τις μικροκάμερες, έφυγε από το μάθημα χωρίς να πει κάτι στο καθηγητή της.

Την ίδια ημέρα ενημέρωσε και τις άλλες μαθήτριες του συνταξιούχου Χημικού, δυο συνομήλικες της και μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, ενώ την επομένη ημέρα φωτογράφισαν τις κάμερες στην τουαλέτα, αλλά και κάτω από το γραφείο που έκαναν το μάθημα, δείχνοντας στη συνέχεια τα πειστήρια στους γονείς τους.

Αμέσως, ενημερώθηκε η Αστυνομία, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος να πραγματοποιήσουν άμεσα έρευνες στο σπίτι του καθηγητή, ο οποίος όμως ήδη είχε προλάβει και είχε πετάξει στο κάδο απορριμάτων τόσο τις κάμερες, όσο και τα διουρητικά χάπια που έριχνε στο τσάι που έπιναν οι μαθήτριες, προκειμένου να πηγαίνουν συχνά στην τουαλέτα και ο ίδιος να έχει κινηματογραφικό υλικό.

Βέβαια, οι αστυνομικοί έψαξαν και στον κάδο απορριμάτων με αποτέλεσμα να βρουν και να κατασχέσουν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ: “...Τέσσερις κάμερες καταγραφής, εννέα σκληρους δίσκους, επτά usb, οκτω κάρτες ψηφιακής μνήμης,
φαρμακευτικά δισκία και χάρτινα κυτία απόκρυψης των καμερών”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom