Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΚΡΗΤΗ: Φωτογράφος βρήκε το πτώμα 61χρονου σε ακατοίκητο ετοιμόρροπο σπίτι

Δεύτερο πτώμα βρέθηκε σε σπίτι στις Βουκολιές

Μοιραία κατάληξη είχε για έναν 61χρονο η απόφασή του να μπει σε ένα παλιό ετοιμόρροπο κτίριο οπυ βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Κυριακής στη Χαλέπα Χανίων.
Το κτίριο που βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης και είναι διαλυμένο εξωτερικά και εσωτερικά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι αρκετά επικίνδυνο για όποιον επιχειρήσει να μπει μέσα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr o άνδρας (ο οποίος δεν ήταν άστεγος - δεν είχε βρει δηλαδή καταφύγιο στο κτίριο αυτό) μπήκε στο παλιό σπίτι με αποτέλεσεμα να πέσει στο εσωτερικό του από ύψος και να τραυματιστεί θανάσιμα. 
Από την πτώση δεν πρέπει να είχαν περάσει 12 ώρες. Όπως είπε μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας στο Flashnews.gr, το πτώμα του άνδρα το εντόπισε τυχαία ένας φωτογράφος που βρισκόταν στην περιοχή και απαθανάτιζε το τοπίο και το κτίριο.
Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στην περιοχή και ερεύνησαν το σημείο. Όπως προκύπτει από τη μέχρι στιγμής έρευνα ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε ατύχημα από την πτώση.
Δεύτερο πτώμα στις Βουκολιές
Ένα δεύτερο πτώμα, εντοπίστηκε χθες αυτή τη φορά στις Βουκολιές. Πρόκειται για έναν 77χρονο αλλοδαπό ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Ο άτυχος άνδρας έμενε μόνο του στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος να ειδοποιήσει για τον θάνατό του και να εντοπιστεί από τη δυσοσμία.
http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom