Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Εύοσμος: Ληστές σκότωσαν 52χρονο με νοητική υστέρηση (βίντεο)


- Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι με σκοπό να κλέψουν
- Ξυλοκόπησαν τον 52χρονο και τον πατέρα του
- Ο 52χρονος βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος
- Πατέρας και γιος είχαν σοβαρά νοητικά προβλήματα...
- Οι ληστές άρπαξαν ένα κινητό και λίγα χρήματα και διέφυγαν

- Το οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες

Θύμα ληστών που δεν δίστασαν να τον δολοφονήσουν ήταν όπως όλα δείχνουν ο 52χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι όπου έμενε με τον πατέρα και την αδελφή του στον Εύοσμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας με σκοπό να κλέψουν. Τότε τους αντιλήφθηκε ο 52χρονος άνδρας, που είχε νοητικά προβλήματα και οι αδίστακτοι ληστές τον χτύπησαν μέχρι θανάτου.

Από τη μανία τους δεν γλίτωσε ούτε ο 77χρονος πατέρας του 52χρονου που επίσης ξυλοκοπήθηκε από τους ληστές και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι βρισκόταν και η αδελφή και κόρη των θυμάτων, που επίσης είναι άτομο με νοητική υστέρηση, η οποία δεν φαίνεται να αντελήφθη τη ληστεία...

Οπως μετέδωσε η εκπομπή LiveNews με τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι δράστες άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο 77χρονος ενημέρωσε ανάστατος τους γείτονες ότι ο γιος του δεν είχε τις αισθήσεις του και ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ διαπιστώθηκε ο θάνατος του 52χρονου.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι από κλωτσιές και μπουνιές...

Οι δράστες αναζητούνται.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ανθρωποκτονία του 52χρονου

«Πρωινές ώρες σήμερα (04-04-2017) εντοπίστηκε νεκρός σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ευόσμου, 52χρονος, φέροντας θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο.

Ο θανών βρέθηκε από τον σύνοικο πατέρα του (ηλικίας 77 ετών), ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής και συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.»

http://www.thessnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom