Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης στα Γιάννενα: Την γυναίκα μου την έμπλεξαν σε κύκλωμα πορνείας! (βίντεο)


Τι λέει στο protothema.gr ο σύζυγός της - «Καβγαδίζαμε συχνά για τα οικονομικά. Θα μπορούσε να μου πει ότι φεύγω γιατί δεν αντέχω άλλο», ισχυρίζεται ο κύριος Μυλωνάς

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης Τάνιας από τα
Γιάννενα που έφυγε από το σπίτι της τη Μεγάλη Τετάρτη και από τότε τα ίχνη της αγνοούνται.

Η μητέρα δυο ανήλικων παιδιών άφησε πίσω της σύζυγο και παιδιά, ηλικίας 8 και 12 ετών αντίστοιχα, δίχως μέχρι σήμερα να δώσει σημεία ζωής.

Ο σύζυγός της, ο κύριος Μυλωνάς, μιλώντας στο protothema.gr , εκτιμά πως η σύζυγός του έχει πέσει θύμα εμπόρων λευκής σαρκός και πως έχει φύγει για τη Γερμανία, γεγονός που θα δυσκολέψει αρκετά τις αστυνομικές έρευνες.

«Πιστεύω ότι η γυναίκα μου έχει μπλέξει με κύκλωμα πορνείας και όχι μόνο. Αυτό το κύκλωμα δεν την αφήνει να επικοινωνήσει ούτε με τους γονείς της ,ούτε με τον άντρα της και τα παιδιά της. Σύμφωνα με όσα έχω μάθει από τις έρευνες της αστυνομίας ,η γυναίκα μου έφυγε τη Μεγάλη Τετάρτη και πήγε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Από εκεί πέταξε για Αθήνα και στη συνέχεια για Γερμανία. Εκεί μένουν οι γονείς της αλλά την ψάχνουν και οι ίδιοι γιατί ούτε με αυτούς έχει επικοινωνήσει καθόλου. Ο πεθερός μου, μου ζήτησε φωτογραφίες της να του στείλω για να τις δώσει στις γερμανικές αρχές. Το κινητό της είναι κλειστό από την ημέρα που εξαφανίστηκε».

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά η σχέση του με τη σύζυγό του περνούσε δύσκολες καταστάσεις αφού οι καβγάδες τους ήταν συχνοί, όπως λέει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να την κάνουν να εξαφανιστεί έτσι ξαφνικά.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως η 34χρονη είχε κατά καιρούς συνομιλίες μέσω ίντερνετ με διάφορους Γερμανούς και Γερμανίδες φίλους της που της έταζαν δουλειές με χρήματα.

«Η αλήθεια είναι ότι καβγαδίζαμε συχνά γιατί τα οικονομικά μας δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Θα μπορούσε να μου πει ότι φεύγω γιατί δεν αντέχω άλλο μαζί σου και εγώ θα την καταλάβαινα. Αλλά δεν είναι άνθρωπος που θα εγκαταλείψει τόσο εύκολα τα δύο της παιδιά και θα εξαφανιστεί. Πολλές φορές την έβλεπα που συνομιλούσε στο Ίντερνετ με Γερμανούς και Γερμανίδες και της έταζαν δουλειές με λεφτά. Δεν μου έλεγε πολλά και τις περισσότερες φορές μιλούσε μαζί τους στα γερμανικά για να μην καταλαβαίνω κι εγώ πολλά. Η γυναίκα μου ήταν ευκολόπιστος άνθρωπος και πιστεύω ότι την έπεισαν να πάει κοντά τους. Πιστεύω ότι την έμπλεξαν εκεί , ότι δεν ηταν αυτό που της έταξαν και τώρα δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Είναι δυνατόν να έχει πάει στη χώρα της και να μην έχει δει τους γονείς της που ανησυχούν; Εγώ πιστεύω ότι είναι μπλεγμένη σε κάποιο κύκλωμα και δεν την αφήνουν να έρθει σε επαφή με την οικογένεια της», προσθέτει στο protothema .gr.

Δείτε βίντεο:


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom