Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ στη Ζάκυνθο: 23χρονος έβγαλε selfie και μετά βούτηξε στο γκρεμό του Ναυαγίου (φωτο)


Σοκαρισμένη και αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου μετά από το τραγικό περιστατικό του χαμού ενός νέου παιδιού που σκοτώθηκε πέφτοντας από τα βράχια του Ναυαγίου, το απόγευμα της Παρασκευής.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα όταν το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου δέχτηκε κλήση από τουρίστρια Ολλανδικής καταγωγής η οποία ανέφερε πως, λίγο νωρίτερα είδε έναν άνδρα να πέφτει από το γκρεμό του Ναυαγίου. Η γυναίκα δεν διευκρίνισε αν η πτώση ήταν εκούσια ή μη.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμεναρχείο Ζακύνθου που έφθασαν στην περιοχή και εντόπισαν το άψυχο σώμα του άνδρα, σε παραλία παρακείμενη αυτής του ναυαγίου και σε απόσταση λίγων εκατοστών από την ακτή.

Γύρω στις 8:45 το βράδυ ιδιωτικό σκάφος με άνδρες του Λιμενικού και το Διοικητή του Αστ. Τμήματος Αλυκών αναχώρησε από το λιμανάκι των Μαριών και λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο όπου είχε πέσει ο άτυχος άνδρας.

Εκεί έγινε η περισυλλογή της σορού του η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Ζακύνθου και, από εκεί, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του νησιού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του λόγω πτώσης από πολύ μεγάλο ύψος.

Στο σημείο από όπου έπεσε ο άνδρας είχε αφήσει ένα σακίδιο πλάτης με προσωπικά του αντικείμενα και ένα κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και από τις πρώτες έρευνες που έγιναν στο κινητό του, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του είναι 23χρονος σπουδαστής στο ΤΕΙ Ζακύνθου με καταγωγή από τη Λάρισα.

Το νεαρό αναγνώρισε ο σπιτονοικοκύρης του στη Ζάκυνθο ενώ το Σάββατο έφθασε στο νησί η οικογένεια και συγγενείς του για την αναγνώρισή του.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, παραμένει αδιευκρίνιστο αν έπεσε εκούσια, αν πρόκειται δηλαδή για αυτοκτονία, ή αν η πτώση του οφείλεται σε ατύχημα ή άλλη αιτία.Ανδρες της Αστυνομίας επικοινώνησαν με νεαρή κοπέλα η οποία ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο νεαρός

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως από αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο νεαρός, πριν πέσει στο κενό, περιφερόταν για πολλή ώρα στην «πλατεία» του Ναυαγίου, στο χώρο δηλαδή κοντά στην εξέδρα.

Ιδιοκτήτες καντινών που τον είδαν, τον ρώτησαν εάν αναζητά κάτι ή κάποιον,αλλά δεν απάντησε σε καμία ερώτηση ενώ όπως τονίζουν, έδειχνε αναστατωμένος και ταραγμένος. Επίσης, αναφέρουν πως, δευτερόλεπτα πριν βρεθεί στο κενό από ύψος 250μ, έβγαλε μια φωτογραφία σέλφι με το κινητό του τηλέφωνο.

Τις έρευνες της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, οι άντρες του οποίου έχουν ήδη μιλήσει με όλους εκείνους που είχαν επαφή με τον νεαρό τις τελευταίες ώρες.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία του κλήση από το κινητό τηλέφωνο ήταν προς μία κοπέλα. 

Η σορός του νεαρού έχει μεταφερθεί στην Πάτρα, όπου θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.  





















imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom