Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ο Ηρακλής πήρε το ρόπαλο "χτύπησε" 2 - 1 τον Παναιτωλικό και κέρδισε τη σωτηρία του


Σ' ένα ματς ζωής ή θανάτου για τον Ηρακλή,στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης,με αντίπαλο τον βαθμολογικά αδιάφορο Παναιτωλικό,ο Γηραιός φάνηκε να μην έχει από την αρχή μαζί του το ρόπαλο.

Το άγχος για τη νίκη βάραινε τα πόδια των παικτών του Ηρακλή,οι οποίοι μπήκαν δυνατά στο ματς,αλλά βλέποντας το χρόνο να περνάει χωρίς αποτέλεσμα απογοητεύτηκαν και ο Παναιτωλικός βρήκε την ευκαιρία να τον χτυπήσει με μια ροπαλιά του βραζιλιάνου Ρόσα.

Ομως στο δεύτερο ημίχρονο ο Γηραιός έγινε Ηρακλής και πέτυχε την ανατροπή  του σκορ και την σωτηρία του νικώντας με 2-1.

Στο 3′ πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή,την έχασε ο Λεοζίνιο μετά από εξαιρετική ασίστ με το κεφάλι του Περόνε. Η μπάλα κόρνερ.

Στο 4′ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μοντέιρο ο Κυριακίδης με εντυπωσιακή επέμβαση έσωσε την εστία του.

Στο 15′ κεφαλιά του Περόνε μετά από σέντρα του Λεοζίνιο, ο Κυριακίδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 27′ ο Λεοζίνιο έκανε το σουτ. αλλά ο Κυριακίδης μπλόκαρε εύκολα.

Και κάπου εδώ ο Ηρακλής ξεφούσκωσε και στην πρώτη καλή αντεπίθεση ο Παναιτωλικός προηγήθηκε.

Ηταν το 31′ όταν ο Παναιτωλικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με ένα πολύ ωραίο δυνατό συρτό σουτ του Ρόσα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον κάνοντας το 0-1.

Στο 38′ σουτ του Λόπες, ο Χουάντερσον απέκρουσε με δυσκολία.

Και στο 44′   ο Παναιτωλικός βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ ,όταν ο Μπράβο έκανε το γυριστό και ο Στάμου με το κεφάλι έδιωξε σε κόρνερ, ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα του Γηραιού.


Με δύο αλλαγές μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής,ανέβηκε αισθητά η απόδοσή του και γρήγορα κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο 53' ο Μπαστακός έκλεψε την μπάλα από τον Μύγα, πάσαρε στον Περόνε, αυτός σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Να σημειώσουμε ότι στην αρχή της φάσης του γκολ που πέτυχε ο Περόνε, οι του Παναιτωλικού ζήτησαν φάουλ καθώς ο Περόνε έβγαλε εκτός φάσης τον Μπράβο.

Στο 59' μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Λεοζίνιο να βγαίνει τετ α τετ με τον Κυριακίδη, αλλά ο πορτιέρο του Παναιτωλικού είπε "όχι".

Στο 62' κι άλλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Γροντή,που δεν κατάφερε να σκοράρει,αφού ο Κυριακίδης έδιωξε δύσκολα.

Στο 63' σουτ του Ρόσα μέσα από την περιοχή,η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του Ηρακλή και πέρασε κόρνερ.

Ο Ηρακλής προσπαθεί να επιτεθεί, ο Παναιτωλικός αμύνεται και απειλεί βγαίνοντας στην κόντρα επίθεση.

Στο 83' ένα σουτ του Γροντή έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακίδης.


Στο 84' η λύτρωση για τον Ηρακλή:Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ, ο Περόνε έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφθασε στον Μπαστακό και αυτός σούταρε με τη μία σημειώνοντας το 2-1.

Το γκολ αυτό και οι τρεις βαθμοί που κέρδισε ο Ηρακλής του χάρισαν την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος μια αγωνιστική πριν τη λήξη του.

Ηρακλής(Παντελίδης): Χουάντερσον,Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος,Στάμου, Αργυρόπουλος(46' Μπαστακός),Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος(46' Γροντής),Λεοζίνιο, Μοντειρο, Κούρος(73' Πασάς) και Περόνε

Παναιτωλικός(Χάβος) : Κυριακίδης, Παπάζογλου, Κούσας, Μύγας(75' Χαντάκιας), Ρότσα(58' Τσοκάνης), Μπράβο, Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Ρέι, Μουνιόζ(65' Κουτρομάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom