Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Οι ωραίοι έχουν χρέη... βίλες και καταθέσεις! - Ταμείο για έξτρα σύνταξη - «Πειραγμένα» POS

Κίνημα "Δεν πληρώνω" από πλούσιους οφειλέτες

Με τρία αποκαλυπτικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η «Ημερησία του Σαββάτου». Δημοσιεύει τις εξωφρενικές περιπτώσεις μπαταχτσήδων οι οποίοι έχουν τεράστια χρέη σε τράπεζες και εφορία, δεν πληρώνουν ποτέ και ταυτόχρονα είναι πάμπλουτοι.

Το κίνημα «δεν πληρώνω» από πλούσιους εξαπλώνεται και γι' αυτό ετοιμάζονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί ακόμη και πρώτης κατοικίας.

Επίσης, αποκαλύπτουμε μια πρόταση έκπληξη για το ασφαλιστικό σύστημα. Στο τραπέζι σχέδιο για τη δημιουργία νέου εθνικού, επαγγελματικού ταμείου για έξτρα σύνταξη με οικειοθελή καταβολή εισφορών.

Η τρίτη αποκάλυψη έχει να κάνει με τις απίστευτες περιπτώσεις φοροδιαφυγής. «Πειραγμένα» POS, «μαύρες» ταμειακές μηχανές και παραγγελία παπουτσιών για... το ένα πόδι. Ο παπάς με την ταβέρνα που δεν έκοβε αποδείξεις και η σχολή χορού που λειτουργούσε ως... ΜΚΟ.

Ακόμη, στην «ΗτΣ»:
  • Ζήσε Μάη μου να δεις συνολική αξιολόγηση. Σε «red zone» η συμφωνία με τους δανειστές. Ναυάγιο στην τηλεδιάσκεψη και όλες οι ελπίδες μεταφέρονται στον Απρίλιο.
  • Στεγνώνει τα ταμεία των τραπεζών η καθυστέρηση της αξιολόγησης. Αγωνία για τους τραπεζίτες και φόβοι για χειροτέρευση της κατάστασης.
  • Οδηγός επιβίωσης με τους δασικούς χάρτες. Πόσα τέλη πρέπει να πληρωθούν, πώς θα γίνει η διαδικασία.
  • Αφιέρωμα στα 60 χρόνια από τη Συμφωνία της Ρώμης για την Ευρωπαϊκή Ενωση. Οι προκλήσεις για την ΕΕ, οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες για την Ελλάδα. Γράφουν: Κ. Φίλης, Σ. Ντάλης, Π. Τσακλόγλου, Σ. Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom