Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Νέο προκλητικό ρουσφέτι: Αφήνουν έξω από τις μειώσεις συντάξεων Βουλευτές και λοιπούς Αιρετούς!


Νέα αποκάλυψη-βόμβα από τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.Η εξουσία της "αριστεράς" με τη σύμφωνη γνώμη και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων σχεδιάζουν να κάνουν ένα ακόμα ρουσφετάκι στους ευατούς τους ( Βουλευτές και λοιπούς Αιρετούς).

Αφού πρώτα τους μείωσαν την εισφορά αλληλεγγύης και στη συνέχεια τους πήγαν το αφορολόγητο στο 77%,τώρα μ' ένα πανέξυπνο κόλπο τους αφήνουν έξω από τις περικοπές των συντάξεων.

Συγκεκριμένα πέρσι στο νόμο Κατρούγκαλου που πήγε στη Βουλή υπήρχε διάταξη για να εξαιρεθούν οι Βουλευτές από τον επανυπολογισμό των συντάξεων,αλλά μετά την κατακραυγή κατήργησαν την εξαίρεση,πλην όμως δεν νομοθέτησαν εξομοίωση με τους υπόλοιπους συνταξιούχους με αποτέλεσμα να υπάρχει κενό νόμου και συνεπώς να ισχύει γι' αυτούς το παλαιό καθεστώς κι έτσι να μην επηρεαστούν από τις όποιες περικοπές γίνουν.

Η μισή Βουλή αποτελείται από νομικούς κι άλλοι τόσοι υπάρχουν στα υπουργεία και στις επιτροπές που επεξεργάζονται τα νομοσχέδια,αλλά κανένας τους δεν είδε την τρύπα μέσα από την οποία ξεφεύγουν οι αφεντομουτσουνάρες τους.

Ντρόπη κι Αίσχος για όλους τους!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για το νέο κατόρθωμα των εθνοπατέρων/μητέρων στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 19 3 17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom