Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Αμαλιάδα: Σοκάρει ο βιασμός ανήλικης από το θείο της – Την άφησε έγκυο


Οι Δικαστικές και Αστυνομικές αρχές καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση βιασμού ανήλικης που καταγγέλθηκε χθες στην Εισαγγελία Αμαλιάδας από το θύμα, την οικογένειά της και το δικηγόρο τους.

Τα όσα καταγγέλλονται στη μήνυση είναι σοκαριστικά, καθώς η κοπέλα ναρκώθηκε και βιάστηκε από τον ίδιο της το θείο και πλέον κυοφορεί και το παιδί του, αποτέλεσμα του βιασμού…

Χθες η κοπέλα, η οποία ενηλικιώθηκε πρόσφατα, μετέβη στην Εισαγγελία Αμαλιάδας μαζί με τους γονείς και το δικηγόρο της οικογένειας κ. Δημήτρη Καραγιάννη, και υπέβαλαν μήνυση για βιασμό ανηλίκου δια του εξαναγκασμού του με αθέμιτα μέσα και παρά τη θέλησή του να υποστεί εξώγαμη συνουσία, όπου την κατάσταση ανικανότητάς του προς αντίσταση προκάλεσε ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος τυγχάνει και συγγενικό πρόσωπο για της παροχής στο θύμα άγνωστης αναισθητικής ουσίας και της ένεκα αυτής περιαγωγής του σε προσωρινή αναισθησία.

Το Σεπτέμβριο του 2016

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη μήνυση, το συμβάν σημειώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, όταν η κοπέλα ήταν ακόμη ανήλικη (17 ετών και 8 μηνών), μέσα στο σπίτι που είχε μετακομίσει προσωρινά με την οικογένειά της στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Η κοπέλα και οι δικοί της διαμένουν μόνιμα σε χωριό του δήμου Ήλιδας, ωστόσο λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της, το ανωτέρω χρονικό διάστημα είχαν μεταβεί στην περιοχή της Κορινθίας, όπου βρίσκονται συγγενικά τους πρόσωπα, για να υποβληθεί ο πατέρας σε διάφορες ιατρικές εξετάσεις.

Στην ίδια περιοχή, στο Ζευγολατιό, διαμένει και ο 39χρονος θείος της κοπέλας (πρώτος εξάδελφος της μητέρας της κοπέλας), μαζί με τη σύντροφό του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η κοπέλα, όταν βρισκόταν σε μικρότερη ηλικία ο θείος της την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά, ωστόσο την είχε απειλήσει ότι θα τη σκότωνε εάν έλεγε το παραμικρό και έτσι η νεαρή δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν.

Με πορτοκαλάδα

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2016 η κοπέλα ήταν μόνη της στο σπίτι, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση είκοσι μέτρων από το σπίτι του φερόμενου δράστη, καθώς η οικογένειά της είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο με τον πατέρα της, κάτι που γνώριζε ο δράστης.

Ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της κοπέλας και ζήτησε τη μητέρα της, γνωρίζοντας ότι δεν ήταν εκεί, και ζήτησε από την κοπέλα, απειλώντας την, να του επιστρέψει να μπει για δύο λεπτά στο σπίτι. Μαζί του είχε και μία πορτοκαλάδα, την οποία και έδωσε στην κοπέλα να πιει. Η ίδια, μετά τις πρώτες γουλιές ζαλίστηκε και ξύπνησε τελικά μετά από τρία τέταρτα, γυμνή στο κρεβάτι της και με τον 39χρονο γυμνό δίπλα της να χαμογελά και να υποστηρίζει ότι πέρασαν καλά οι δυο τους. Η κοπέλα αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και άρχισε να φωνάζει, ωστόσο ο φερόμενος δράστης την απείλησε και της είπε ότι εάν έλεγε κάτι θα τη σκότωνε. Η κοπέλα φοβήθηκε και δεν είπε τίποτα σε κανέναν.

Δεχόταν απειλές

Ωστόσο, μετά από ένα μήνα διαπίστωσε ότι δεν είχε έμμηνο ρήση, αλλά και πάλι δεν είπε τίποτα, τέσσερις μήνες μετά όμως άρχισε να αισθάνεται ενοχλήσεις και πήγε στο θείο της και του είπε ότι από το βιασμό φαίνεται ότι είχε επέλθει εγκυμοσύνη. Ο ίδιος είπε ότι θα τακτοποιούσε το θέμα και στις 11 Μαρτίου 2017, μέσω της αδελφής του, κάλεσε στο σπίτι του την κοπέλα και της ζήτησε να πάρει κάποια χάπια για να αποβάλει το μωρό. Η κοπέλα φοβήθηκε, αρνήθηκε να πάρει τα χάπια και παρά τις απειλές έφυγε από το σπίτι.

Τέσσερις ημέρες μετά, στις 15 Μαρτίου 2017, ενώ η κοπέλα περπατούσε στο δρόμο, την προσέγγισε ο 39χρονος με το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαιναν δύο ακόμη φίλοι του, την έβαλαν με τη βία στο όχημα και την μετέφεραν σε ερημική περιοχή στο Βραχάτι Κορινθίας και την απείλησαν να κάνει έκτρωση.

Τελικά την εγκατέλειψαν στην ερημιά και η κοπέλα αφού περιπλανήθηκε βρήκε ένα σπίτι και ενημέρωσε τους δικούς τους, για όσα είχαν συμβεί.

Η οικογένεια επέστρεψε άμεσα στο χωριό της στην περιοχή της Αμαλιάδας και προ ημερών η κοπέλα μετέβη σε γυναικολόγο στην Πάτρα, ο οποίος και διαπίστωσε ότι είναι στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης και φυσικά δεν έχει άλλη επιλογή από το να κρατήσει το παιδί.

Με δεδομένο ότι η οικογένειά της έμαθε όλα όσα πέρασε η κόρη τους στα χέρια του 39χρονου, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά και γι’ αυτό προχώρησε η υποβολή της μήνυσης, προκειμένου να τιμωρηθεί ο φερόμενος δράστης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Δημήτρης Καραγιάννης κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση ανέφερε: «Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία ένεκα της φύσης του αδικήματος χρίζει ιδιαίτερης προσοχής και ευαισθησίας, αφενός μεν λόγω της ανηλικότητας θύματος και αφετέρου λόγω της προκληθείσης εγκυμοσύνης και του εκ του γεγονότος ότι ο φερόμενος δράστης τυγχάνει στενό συγγενικό πρόσωπο του θύματος. Από εδώ και στο εξής τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη για την αποκάλυψη του δράστη και την παραδειγματική του τιμωρία».
http://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom