Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Εύοσμος: «Ο Μάκης είχε πάρει κρυφά το αυτοκίνητο» λέει ο πατέρας του επιζώντα (βίντεο)

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος

Συγκλονίζει ο πατέρας του μοναδικού επιζώντα του τροχαίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης που στοίχισε την ζωή τεσσάρων έφηβων.

«Σαν γονιός έχω να στείλω το εξής μήνυμα, οι γονείς, να προσέχουν
τα παιδιά τους να μην παίρνουν κρυφά τα αυτοκίνητα…», είπε συγκινημένος στο protothema.gr.

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ακόμα ο 17χρονος Δημήτρης, ο μοναδικός επιζών του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης, πάνω από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Ο 17χρονος τραυματίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο ο 17χρονος θα κάνει κάποιες απεικονιστικές εξετάσεις προκειμένου να δουν οι θεράποντες ιατροί την πορεία της υγείας του και να κρίνουν τις όποιες επεμβάσεις προκύψουν με την οικογένεια του άτυχου νέου να στρέφει τις ελπίδες του στον Θεό.

«Όπως τα ξέρετε, υπάρχει μια σταθερότητα και ευελπιστούμε για το καλύτερο… ότι πει ο Θεός. Δεν έχει σημασία εάν γνώριζα η δεν γνώριζα εάν το παιδί μου είχε βγει βόλτα… δεν αλλάζει κάτι σε ότι έγινε. Όλα τα παιδιά τα γνώριζα, ήταν πολύ καλοί φίλοι, μια παρέα… όλα τα παλικαράκια, από μικρά παιδιά μαζί, κάνανε παρέα…», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο κ. Ιωάννης πατέρας του 17χρονου Δημήτρη, συνοδηγού του Volvo Sedan υπογράμμισε ότι ο φίλο του γιου του και οδηγός του αυτοκινήτου είχε πάρει το Ι.Χ κρυφά από τους γονείς του, βγάζοντας την παρέα βόλτα.

«Ένα παιδί πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του και μετά έγινε αυτό που έγινε. Το θέμα είναι αυτό που έγινε, δεν αλλάζει κάτι. Σαν γονιός έχω να στείλω το εξής μήνυμα, να προσέχουν τα παιδιά τους να μην παίρνουν κρυφά τα αυτοκίνητα… Προφανώς ο Μάκης το είχε πάρει κρυφά το αυτοκίνητο, δεν το ήξεραν οι γονείς του. Είναι δυνατόν να το ήξεραν και να τον αφήσουν να το πάρει;», λέει αποκλειστικά στο protothema.gr o κ. Ιωάννης και συνεχίζει λέγοντας «Ο Δημήτρης γνώριζε να οδηγεί, ο άλλος δεν γνώριζε να οδηγεί. Το παιδί μου γνώριζε και μηχανάκι έχει και από όλα και μια χαρά οδηγούσε… αλλά δεν ήταν ο γιος μου οδηγός. Ο Δημήτρης ήταν συνοδηγός και φίλος του Μάκη».

Χωρίς να επιρρίπτει ευθύνες, περιμένει και εκείνος να μάθει την αλήθεια για το τι συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ αναφέροντας μάλιστα ότι οι γονείς δεν πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στα παιδιά τους σε αυτή την ηλικία να οδηγούν αυτοκίνητο.

«Όχι, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά σε αυτήν την ηλικία στο τιμόνι… απλά όταν μεγαλώνει ο γιος, ο γονιός του δείχνει τα βασικά της οδήγησης σε μια αλάνα. Όπως κάνουν όλοι οι γονείς, μαθαίνουν τα παιδιά τους να οδηγούν. Τώρα τι γνώριζε το παλικάρι το άλλο, ο Μάκης και αυτός γνώριζε όσο γνώριζε να οδηγεί. Τώρα το τι έγινε και με τι ταχύτητα τι να σας πω», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο:
Εύοσμος: «Ο Μάκης είχε πάρει κρυφά το αυτοκίνητο» λέει ο πατέρας του επιζώντα


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom