Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Αλυτο μυστήριο ο μανιακός της Κηφισιάς! - Ελάχιστα τα στοιχεία - “Δεδομένο πως θα ξαναχτυπήσει”


- Λιγοστά τα στοιχεία που διαθέτουν οι αστυνομικοί για τον μανιακό δολοφόνο που επιτίθεται σε οδηγούς ταξί
- Μάχη για το χρόνο ώστε να μην προλάβει να κάνει κι άλλη επίθεση
- “Δεδομένη” θεωρούν την επανεμφάνισή του, έμπειροι αστυνομικοί

Πυκνώνει το μυστήριο γύρω από την αναζήτηση του “μανιακού” οπλοφόρου που ήδη έχει δολοφονήσει έναν οδηγό ταξί και έχει τραυματίσει σοβαρά άλλον έναν.

Παράλληλα και σύμφωνα με το ψυχολογικό προφίλ του δράστη που έχουν στα χέρια τους οι ερευνητές της Ασφάλειας, όλα δείχνουν πως ο άγνωστος έχει κρύψει τα ίχνη του και προετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια την επόμενη αιματηρή εμφάνιση του.

Για το λόγο αυτό και επειδή οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένη την επόμενη εμφάνιση του μανιακού, δίνουν μάχη με το χρόνο και τα λιγοστά στοιχεία που διαθέτουν, ώστε να προλάβουν να εντοπίσουν το δολοφόνο και να τον συλλάβουν, στήνοντας για το λόγο αυτό ακόμα και παγίδες στον οπλοφόρο με το 22αρι.

Άλλωστε η περιγραφή του δράστη, που τους έχει δωσει ο πρώτος οδηγός ταξί που ήλθε αντιμέτωπος με το “μανιακό” είναι ελλειπής και δεν προσφέρει πολλά κομμάτια στο παζλ των ερευνών.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έχουν “ξεψαχνίσει” όλες τις κάμερες, κυρίως τις ιδιωτικές, από την Ζηρίνειο στην Λ. Κηφισίας, μέχρι και την οδό Κοκκιναρά στην συμβολή με την οδό Χ. Τρικούπη.

Δυστυχώς και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνώστες, οι περισσότερες από τις ιδιωτικές κάμερες, ακόμα και αυτές που είναι εγκατεστημένες σε υποκαταστήματα Τραπεζών, δεν έχουν “συλλάβει” την παραμικρή εικόνα που να δείχνει έστω και τον σωματότυπο του δράστη.

Η μοναδική εικόνα που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι από μια κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας στην Ν. Ερυθραία, όπου ο “μανιακός” είχε επιβιβαστεί στης 10 Φεβρουαρίου στο ταξί του 32χρονου που ναι μεν τον πυροβόλησε, πλην όμως γλίτωσε την ζωή του στην κυριολεξία από θαύμα.

Επίσης μέσα από ένα πλέγμα συνοπτικών διαδικασιών οι αστυνομικοί έχουν ερευνήσει ενδελεχώς σοβαρές περιπτώσεις ακόμα και τροχαία δυστυχήματα στα οποία ενεπλάκησαν οδηγοί ταξί, πλην όμως δεν προέκυψε το παραμικρό, καθώς εντόπισαν ακόμα και συγγενείς των εμπλεκομένων οι οποίοι δεν έχουν παρατηρήσει τίποτε το περίεργο στην συμπεριφορά των δικών τους ανθρώπων.

Στο μεταξύ σε καθημερινή βάση το τηλεφωνικό κέντρο της Ασφάλειας αλλά και της Άμεσης Δράσης δέχεται “βροχή” τηλεφωνημάτων, κυρίως από οδηγούς ταξί, οι οποίοι νομίζουν ότι πήραν κούρσα σε ανύποπτη χρονική στιγμή τον “μανιακό”, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να είναι αναγκασμένοι να εξετάζουν ενδελεχώς όλες αυτές τις περιπτώσεις.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom