Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Επίθεση Πολάκη σε κανάλια και ΠΟΕΔΗΝ (βίντεο)


Νέα επίθεση κατά της ΠΟΕΔΗΝ και των τηλεοπτικών καναλιών για τη σημερινή απεργία και την πορεία διαμαρτυρίας εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης αμφισβήτησε το αριθμό των συμμετεχόντων νοσηλευτών και εργαζόμενων στην υγεία στην απεργία κάνοντας, μάλιστα, λόγο για κατευθυνόμενη από το παλιό πολιτικό σύστημα κινητοποίηση που μεγαλοποιείται από τα ΜΜΕ.

«Γίνεται μία ηρωική προσπάθεια από την ηγεσία του υπουργείου, από υπηρεσιακούς παράγοντες, από τους συνεργάτες μας, από τον κόσμο του συστήματος που βάζει πλάτη γιατί βλέπει τι κάνουμε για πρώτη φορά έπειτα από πέντε χρόνια, για αυτό το λόγο δεν συμμετέχει στις κατευθυνόμενες κινητοποιήσεις που κάνουν κάποιοι του παλιού πολιτικού συστήματος και συνδικαλιστές που έχουν οργανική σχέση με το παλιό κομματικό σύστημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

«Δείτε σήμερα τα ποσοστά επιτυχίας της απεργίας στο ΕΚΑΒ για παράδειγμα, δύο διοικητικοί και 12 πληρώματα ήταν η συμμετοχή στη σημερινή πανελλαδική απεργία», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Μουλάρια, άλογα, καμήλες, φορτηγά, καρότσες άφθονα έχει, εργαζόμενους δεν έχει από πίσω η κινητοποίηση.

Το μόνο που έχει, είναι κάλυψη από τα συστημικά κανάλια που κάνουν την τρίχα τριχιά. Αν ίσχυαν όλα αυτά που μεταδίδουν τα κανάλια κάθε βράδυ στις 8, θα είχαμε πέσει. Δεν πέφτουμε όμως. Αντέχουμε και θα κλείσουμε την αξιολόγηση και όλα θα γίνουν».

Ο κ. Πολάκης, όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Καταλήγοντας στην ομιλία του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας πως «δεν φοβάμαι τα εξώδικα και τις μηνύσεις».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:


http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom