Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΤΩΡΑ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ μετά από πυροβολισμούς κοντά στον Λόφο του Καπιτωλίου


Πανικός και μεγάλη κινητοποίηση τώρα στην Ουάσιγκτον.Πυροβολισμοί έπεσαν κοντά στο λόφο του Καπιτωλίου λίγο μετά αφότου άνδρας προσπάθησε να εμβολίσει με αυτοκίνητο περιπολικό και αστυνομικούς που ήταν μέσα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο όπου τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν άνδρας πραγματοποίησε επίθεση κατά του Ουέστμινστερ.

Ακόμη μόλις χθες για δεύτερη φορά μέσα στο Μάρτιο σήμανε συναγερμός στο Λευκό Οίκο και κινητοποιήθηκαν οι μυστικές υπηρεσίες.

Δυνάμεις της αστυνομίας στη νότια πλευρά του Καπιτωλίου,ενώ αποκλεισμένη είναι η περιοχή.

Developing: Shots fired near Capitol Hill after driver attempted to hit police car & officers; initial info. indicates no injuries - NBC


Χθες, οι ξεναγήσεις επισκεπτών στον Λευκό Οίκο διακόπηκαν και η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service), η οποία είναι αρμόδια για την προστασία του αμερικανού προέδρου, έστησε μια «περίμετρο ασφαλείας» λίγη ώρα αφού ένας άνδρας που κρατούσε ένα ύποπτο πακέτο πλησίασε ένα στέλεχος της Υπηρεσίας κοντά στο κτίριο, όπως δήλωσε μια εκπρόσωπος της.

Ο άνδρας συνελήφθη και πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο σημείο, διευκρίνισε η Κάθι Μιλχόουν, εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου της αμερικανικής προεδρίας.

Στις 19 Μαρτίου, ένας άνδρας είχε πλησιάσει το σημείο ελέγχου του Λευκού Οίκου με το αυτοκινητό του και είχε πει ότι έχει βόμβα. Επίσης, λίγες ημέρες νωρίτερα, ένας εσβολέας με ένα σακίδιο παραβίασε την εξωτερική περίμετρο του Λευκού Οίκου και συνελήφθη από τις μυστικές πηρεσίες στη νότια είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom