Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Θρίλερ με την εξαφάνιση-απαγωγή του Γιώργου Δώνη


Αναπάντητα ερωτήματα συνθέτουν την υπόθεση της εξαφάνισης-απαγωγής του γνωστού προπονητή Γιώργου Δώνη, ο οποίος μετά από ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, ενημέρωσε την σύζυγό του πως επιστρέφει σπίτι, αλλά εντοπίστηκε μια ημέρα μετά στο Ντουμπάϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Δώνης είχε επισκεφθεί την περασμένη Τετάρτη την Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ένας του γιος και στην συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής με το αυτοκίνητό του.

Περίπου 20 λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι κάλεσε την σύζυγό του και της είπε πως "σε 20 λεπτά φτάνω στο σπίτι". Η ώρα όμως περνούσε και ο προπονητής δεν εμφανίστηκε, όπως δεν έδωσε και σημείο ζωής έως το επόμενο πρωί! Η σύζυγος του προπονητή θορυβημένη πήγε στο τμήμα ασφαλείας της Κηφισιάς και δήλωσε την εξαφάνιση του Γιώργου Δώνη.

Περίπου 24 ώρες μετά την δήλωση της εξαφάνισης του Γιώργου Δώνη κι ενώ η αγωνία της οικογένειας κορυφώνεται δίνεται σήμα ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει εντοπιστεί στο... Ντουμπάι!

Θυμίζεται ότι ο Έλληνας προπονητής έχει εργαστεί στην Αλ Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Εκεί παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο.

Το ευχάριστο νέο είναι ότι ο Γιώργος Δώνης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα πλέον, ωστόσο οι λόγοι της μυστηριώδους εξαφάνισης του παραμένουν άγνωστοι...

Η πρώτη εικόνα που είχαν αστυνομικές πηγές έκανε λόγο για απαγωγή του προπονητή κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom