Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη ο "δράκος" με το ποδήλατο που αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριες στην Αθήνα

Έχει φυλακιστεί για βιασμό ενήλικης αλλοδαπής και ληστεία

Η τελευταία του επίθεση έγινε στις 3 Μαρτίου με θύμα μια 11χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα και η αμέσως προηγούμενη είχε συμβεί στις 13 Ιανουαρίου στα Κάτω Πατήσια, με θύμα επίσης μία 11χρονη

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο δράκος με το ποδήλατο που έβαζε στο μάτι μαθήτριες και προφασιζόμενος τον αστυνομικό που διεξάγει έρευνες για κλοπές στα σχολεία, στρίμωχνε τα παιδάκια σε πυλωτές πολυκατοικιών της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας και ασελγούσε σε βάρος τους.

Από το 2011 έως και σήμερα ο 33χρονος έχει πραγματοποιήσει έξι αποπλανήσεις ανηλίκων κοριτσιών ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τις φυλακές της Τρίπολης για βιασμό ενήλικης αλλοδαπής και του Μαλανδρίνου (10/11/13 - 11/04/14) για ληστεία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων κατάφεραν χθες να φθάσουν στα ίχνη του 33χρονου μετά από πληροφορίες και να δώσουν τέλος στην αρρωστημένη δράση του ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματα.

Η τελευταία του επίθεση έγινε στις 3 Μαρτίου με θύμα μια 11χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα και η αμέσως προηγούμενη είχε συμβεί στις 13 Ιανουαρίου στα Κάτω Πατήσια, με θύμα επίσης μία 11χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το στίγμα του 33χρονου βρέθηκε από τις περιγραφές των θυμάτων για δύο ποδήλατα που χρησιμοποιούσε στα χτυπήματα του ενώ το γεγονός ότι ήταν σεσημασμένος διευκόλυνε το έργο των διωκτών του.
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom