Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Το επόμενο “χτύπημα” ετοιμάζει ο μανιακός δολοφόνος οδηγών ταξί! - Τι αποκαλύπτουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.


- Σύμφωνα με τους ψυχολόγους της Αστυνομίας, ο δολοφόνος απολαμβάνει την “διασημότητα” του
- Φόβοι ότι το επόμενο “χτύπημα” θα είναι πιο σκληρό
- Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας πραγματοποιούν έρευνες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αναζητώντας τα ίχνη του δράστη

Την διασημότητα του “απολαμβάνει” ο μανιακός δολοφόνος των οδηγών ταξί, σύμφωνα με τους ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., που σκιαγράφησαν το προφίλ, ενώ παράλληλα προετοιμάζει το επόμενο του "χτύπημα", που ίσως θα είναι πιο σκληρό από τα προηγούμενα, προκειμένου να τύχει μεγαλύτερης κάλυψης από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει τόσο οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όσο και οι συνεργαζόμενοι ψυχολόγοι που έχουν αναλάβει να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, ο μανιακός -όπως έχει χαρακτηριστεί από τους ερευνητές της Ασφάλειας- έχει κρύψει τα ίχνη του και “απολαμβάνει” την διασημότητα του προετοιμάζοντας παράλληλα το επόμενο του "χτύπημα" και μάλιστα εκτιμάται πως δεν θα το πραγματοποιήσει στην περιοχή της Κηφισιάς, αλλά σε άλλο σημείο, ίσως κοντινό με το σημείο αναφοράς της απαρχής της δράσης του, εν προκειμένω την οδό Χ. Τρικούπη στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που έχουν εξάγει ερευνητές και ψυχολόγοι, ο μανιακός αν μη τι άλλο επιδίωκε την δημοσιότητα, επηρεασμένος ίσως από ταινίες με “serial killers”, θέλοντας και ο ίδιος να παίξει τελικά το παιχνίδι της “γάτας και του ποντικού” με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Για το λόγο αυτό και επειδή ουδείς μπορεί να γνωρίζει πότε, πού και πώς θα εμφανιστεί ο μανιακός και κυρίως με ποια αποτελέσματα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας πραγματοποιούν έρευνες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αναπτύσσοντας ένα δίκτυο συλλογής πληροφοριών που είναι δυνατόν να οδηγήσουν στα ίχνη του δράστη.

Άλλωστε, ο ίδιος φρόντισε στις δυο επιθέσεις που πραγματοποίησε να μην αφήσει πίσω του ίχνη και στοιχεία που είναι δυνατόν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του.

Ο μανιακός απασχόλησε πρώτη φορά της Αρχές Ασφάλειας στις 10 Φεβρουαρίου όταν πυροβόλησε, ευτυχώς χωρίς να τον σκοτώσει, έναν 32χρονο οδηγό ταξί που τον είχε μεταφέρει στην Κηφισιά.

Πρόκειται για τον μοναδικό άνθρωπο που ειδε κατάματα τον μανιακό δολοφόνο, πλην όμως ακόμα και σήμερα και λόγω των τραυμάτων που του προκάλεσε ο παρ' ολίγον δολοφόνος του, δεν είναι σε θέση να δώσει σαφή χαρακτηριστικά του δράστη και να βοηθήσει έτσι τις έρευνες.

Στης Αρχές Μαρτίου ο δολοφόνος κατάφερε να αφαιρέσει ζωή. Αυτή, του 52χρονου μεροκαματιάρη από την Ν. Ιωνία, ο οποίος δούλευε νύχτα το ταξί προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα για το γιο του που σπουδάζει στην Ιατρική.

Από εκεί και έπειτα, οι έρευνες της Ασφάλειας “άνοιξαν”, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πληροφοριακό δίκτυο με πολλές όμως άχρηστες πληροφορίες, πλην όμως ανάμεσα τους και σοβαρές καταγγελίες πολιτών για συγκεκριμένα πρόσωπα, που είναι δυνατόν να οδηγήσουν σταδιακά στο δράστη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom