Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Τρεις ύποπτοι στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ - Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο του ταξιτζή


Τρεις υπόπτους έχει στο στόχαστρο της η ΕΛ.ΑΣ για τις επιθέσεις εναντίον των οδηγών ταξί, το τελευταίο διάστημα. Όπως φαίνεται και οι τρεις είναι κάτοικοι των Βορείων προαστίων,
οι οποίοι καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του προφίλ του δράστη, τα οποία έχει παρουσιάσει η αστυνομία.

Και οι τρεις έχουν ιστορικό διαταραγμένης ψυχολογικής κατάστασης, αλλά φαίνεται πως έχουν προκαλέσει στο παρελθόν εντάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς.

Οι μαρτυρίες των συναδέλφων του ταξιτζή  οδήγησαν τις αρχές σε τρεις συγκεκριμένους άντρες που κατοικούν κοντά στην  οδό Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά.Ενας από αυτούς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράνομη κατοχή όπλου,παρόμοιου με αυτό του δράστη.

Δεν υπάρχει, όμως, μέχρι στιγμής κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, όπου πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις στους δύο οδηγούς ταξί τον Φεβρουάριο.

Επίσης, δεν έχει διακριβωθεί εάν κάποιος από τους τρεις υπόπτους συνδέεται με τις επιθέσεις στην Κηφισιά. Η ΕΛ.ΑΣ βέβαια, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και αναμένεται να οδηγηθούν σε κάποιο συμπέρασμα μετά τις εκτεταμένες έρευνες.

Μετά την δεύτερη επίθεση εναντίον του οδηγού ταξί, ο οποίος έχασε την ζωή του, η αστυνομία είχε στο στόχαστρο της συνολικά 50 άτομα, τα οποία πληρούσαν τα χαρακτηριστικά του ψυχο-εγκληματικού προφίλ του δράστη, καθώς κάποιοι είχαν προκαλέσει στο παρελθόν προβλήματα με οδηγούς ταξί.

Ορισμένοι από αυτούς ήταν στο παρελθόν οδηγοί ταξί ή είναι τώρα και έχουν σημειώσει εντάσεις και τσακωμούς με άλλους συναδέλφους τους.

Ελάχιστοι από αυτούς οδηγήθηκαν στα αστυνομικά γραφεία, για να δώσουν τις λεπτομέρειες για τα περιστατικά αυτά, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθούν όλα τα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom