Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Τα παιδία (Πολάκης-Γεωργιάδης) ξαναπαίζει ΚΕΕΛΠΝΟ! (βίντεο)


Νέα σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων.Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος μάλιστα είπε και... μαντινάδα, γνωστοποίησε τέσσερα ονόματα από τη λίστα των 23 ατόμων που φέρονται, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, να προσλήφθηκαν επί ημερών του Άδωνι Γεωργιάδη από τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου και τα οποία βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, έγινε πρόσληψη της Ιωάννας Δεμέντη, του Βασίλη Μπεσκένη, του Ιωάννη Θεοδωράτου και της συζύγου του, κας. Ιωαννίδου.

"Υπάρχει επίσης και μια κυρία Παρασκευή Κατράβα. Αδερφή μιας κυρίας με την οποία έχετε μια εταιρεία, την "Ελληνική Παιδεία" που τη δηλώνετε στο Πόθεν Έσχες. Αυτή η εταιρεία έχει το 49% μιας άλλης εταιρείας που είχατε κάνει με τον κ. Κισσανδράκη. Αυτός είναι μέτοχος στην εταιρεία Blue Sky. Το 2014, λοιπόν, πήρε από τη διαφημιστική πίτα του ΚΕΕΛΠΝΟ 100 χιλιάδες ευρώ. Το θεωρείτε ηθικό; Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τέλος, αποκάλυψε, επίσης, πως οι εν λόγω συμβάσεις καταστράφηκαν, όπως τον ενημέρωσε σχετικά το τμήμα διοικητικού συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ.

"Προκύπτουν έμμισθη θέση των όσων διορίσατε. Κάψατε όμως τις συμβάσεις. Δεν υπάρχουν οι συμβάσεις. Αυτό λέει το χαρτί που έλαβα. Δεν υπάρχει φυσικό αρχείο. Πρόκειται για έγκλημα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως "πρόκειται για ένα χειρόγραφο χαρτί, χωρίς σφραγίδες και υπογραφές. Έρχομαι να σας πω να αφήσετε τη Δικαιοσύνη να κρίνει... Αν συνεχίσετε να λασπώνετε την τιμή μου θα σας κάνω αγωγή... Όταν με το καλό φύγετε, εγώ θα σε κλείσω φυλακή!".
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: