Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Κρήτη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή πασίγνωστου επιχειρηματία - Αγωνία για τη ζωή του!


Κανένα σημείο ζωής δεν υπάρχει από χθες το μεσημέρι, του μεγάλου και πολύ γνωστού στην Κρήτη, επιχειρηματία του Ηρακλείου ο οποίος φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής

Από χθες έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές οι οποίες εξετάζουν την περίπτωση απαγωγής του 50χρονου πολύ μεγάλου  επιχειρηματία στο Ηράκλειο της Κρήτης,γιου επίσης πασίγνωστου επιχειρηματία στην Κρήτη.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν έχει υπάρξει τηλεφώνημα προς την οικογένεια από πιθανούς δράστες που ίσως να ζητούν κάποια λύτρα, ενώ δεν δοθεί κάποιο σημείο ζωής.

Ωστόσο, οι ενδείξεις και τα στοιχεία από τις χθες έρευνες συντείνουν ότι επρόκειτο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο.

Πρόκειται για πάνω από έναν, δράστες οι οποίοι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι στον επιχειρηματία στα Καλέσα Ηρακλείου. Μόλις ο 50χρονος πέρασε από το σημείο με το πολυτελές ασημί μάρκας mercedes αυτοκίνητό του, τον τράκαραν στην πλαϊνή μπροστινή θέση του οδηγού για να τον ακινητοποιήσουν. Άνοιξαν τις πόρτες του αυτοκινήτου και τον απήγαγαν. Μάλιστα το αυτοκίνητο βρήκαν στη μέση του δρόμου σταματημένο και με ανοιχτές τις πόρτες διερχόμενος οδηγός ο οποίος πλησίασε διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα και κάλεσε την αστυνομία.

Στη συνέχεια πήγαν σε έναν παράδρομο της περιοχή του ΠΑΓΝΗ και έκαψαν τα δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν για την αρπαγή, προκειμένου να σβήσουν κάθε ίχνος τους. Επρόκειτο για δυο κλεμμένα από το 2016 αυτοκίνητα, μια BMW και ένα Mazda. Μετά την πυρπόληση των αυτοκινήτων εκτιμάται ότι επιβιβάστηκαν σε τρίτο όχημα κινούμενοι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όλη η δύναμη της αστυνομίας στο Ηράκλειο έχει επιστρετευτεί για να εξετάσει εξονυχιστικά την υπόθεση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει κλιμάκιο ειδικών εμπειρογνωμόνων από την Αθήνα.
http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom