Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Στη δημοσιότητα φωτο και στοιχεία του Γάλλου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων μεταναστών


Τα στοιχεία του 52χρονου Γάλλου, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή αγοράς, κατοχής και διάθεσης και της κατάχρησης ανηλίκων σε
ασέλγεια από σύνοικο κατ’ εξακολούθηση και συνελήφθη στις 21-02-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο Γάλλος που έχει προφυλακιστεί, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικους μετανάστες, τους οποίους φιλοξενούσε στο σπίτι του, αρνείται την κατηγορία.

Ενώπιον του ανακριτή κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται λέγοντας ότι είναι ψευδείς οι καταθέσεις των ανήλικων μεταναστών. "Επειδή δεν ήθελαν να ακολουθήσουν τους κανόνες του σπιτιού, γι’ αυτό με εκδικήθηκαν με ψευδείς καταγγελίες" φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο 52χρονος Γάλλος,ο οποίος δηλώνει εκπρόσωπος του φραγκισκανού τάγματος της καθολικής εκκλησίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο 52χρονος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τέσσερα αγόρια από το Πακιστάν, ηλικίας από 14 έως 17 ετών, τα οποία το προηγούμενο διάστημα τα φιλοξενούσε στο σπίτι του στην περιοχή της Τούμπας.

Οπως είπαν στους αστυνομικούς οι ανήλικοι μετανάστες ο 52χρονος, τους έδινε ναρκωτικά χάπια λέγοντάς τους ότι είναι φάρμακα για τη… φαγούρα. Στη συνέχεια, όπως κατηγορείται, αφού υπνώτιζε τα παιδιά με τα ναρκωτικά χάπια, ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις!

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον:(επ) MONTANE (ον) Muriel – Gerard του ANDRE Phillippe και της CARMEMTRAN Yvette , γεν. στις 18-04-1965 στη Γαλλία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 24-03-2017 και ώρα 12.00, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom