Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Φθιώτιδα: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα (βίντεο)


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα εντόπισε κτηνοτρόφος στη Δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα σε θαμνώδη αγροτική δύσβατη περιοχή, κοντά στη Βίστριζα, μεταξύ Καρυάς και Αγίου Σώστη.

Το πτώμα εντόπισαν σκυλιά του κτηνοτρόφου κοντά στη στάνη του και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην περιοχή, από τα μέσα Ιανουαρίου, έχει εξαφανιστεί και αναζητείται ένας 73χρονος από την Καρυά Υπάτης.

Κατά πάσα πιθανότητα το πτώμα ανήκει στον 73χρονο, καθώς δίπλα του εκτός από ένα μπιτόνι βενζίνης βρέθηκαν τα κλειδιά του σπιτιού του,ωστόσο ακόμη κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα, αν δεν ολοκληρωθούν η έρευνα της αστυνομίας και ιατροδικαστικές ενέργειες.

Στο σημείο βρίσκεται το εγκληματολογικό από την αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι πρόκειται για τον 73χρονο Κωνσταντίνο Μαγγλάρα, που είχε εξαφανιστεί στις 29 Ιανουαρίου από την Καρυά Υπάτης.
Το πτώμα εντόπισαν τα σκυλιά ενός κτηνοτρόφου κοντά στη στάνη του, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα από το πτώμα βρέθηκαν ένα μπιτόνι με βενζίνη, τα κλειδιά του σπιτιού του Μαγγλάρα, - γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον 73χρονο άνδρα- καθώς και κάποιες προσωπικές του σημειώσεις σε χαρτιά.

Το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη, φέρει εγκαύματα σε πολλά σημεία, περίπου στο εικοσιπέντε τοις εκατό της σορού, ενώ δυστυχώς έχει φαγωθεί σε διάφορα σημεία από σαρκοφάγα ζώα.


Το σημείο που βρέθηκε ο καμένος άνδρας στην... από LAMIASTARGR

από LamiaReporttvstar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom