Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Τι δήλωσε η Κατερίνα Παπακώστα κι άναψε φωτιές στη Ν.Δ. - Πως ανασκεύασε στη συνέχεια


Στις «Ειδήσεις» του Νίκου Χατζηνικολάου που κυκλοφορούν σήμερα Σάββατο 4/3 δημοσιεύονται αποκλειστικές δηλώσεις της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Παπακώστα,
η οποία διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή και ζητά να «ψηφίσει η ΝΔ τις ελαφρύνσεις». «Εάν κλείσει η αξιολόγηση-λέει χαρακτηριστικά- πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Οπως ήταν επόμενο οι δηλώσεις αυτές άναψαν φωτιές στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η βουλευτής υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων να κάνει δηλώσεις ανασκευής στο ΑΠΕ.

Συγκεκριμένα η βουλευτής της ΝΔ, σε δήλωσή της στο Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει,χωρίς ουσιαστικά να διαψεύδει: «Συνέντευξη δεν υπήρξε. Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε. Όσο με αφορά λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση. Τόσο σε ότι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών»!

Από τη διεύθυνση της εφημερίδας «Αληθινές Ειδήσεις» ανακοινώθηκε, ότι το περιεχόμενο της δήλωσης της κυρίας Κατερίνας Παπακώστα, που δημοσιεύει η εφημερίδα είναι απολύτως ακριβές, πράγμα που αν χρειαστεί μπορεί να αποδειχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom