Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΡΟΔΟΣ: Στο εδώλιο 66χρονος που ασελγούσε σε βάρος 39χρονης με νοητική υστέρηση!


Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει στις 3 Απριλίου, 66χρονος συνταξιούχος κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος της 39χρονης με νοητική στέρηση.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τον Οκτώβριο του 2012, μετά από καταγγελία που έκανε συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας, ενώ ο 66χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα κατοικούσαν στην ίδια περιοχή με αποτέλεσμα να είναι εύκολο για τον 66χρονο να γνωρίζει πότε η 39χρονη γυναίκα βρίσκονταν μόνη της στο σπίτι. Αυτό ακριβώς το γεγονός φέρεται να εκμεταλλευόταν και εκείνος προκειμένου να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί της! Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν μέλος της οικογένειας της 39χρονης άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον 66χρονο γείτονα.

Έτσι επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στο τέλος Σεπτεμβρίου 2012 και προέβη σε καταγγελία, την οποία και ζήτησε να διερευνήσουν οι αστυνομικοί. Πράγματι κάτω από πλήρη μυστικότητα, το σπίτι της 39χρονης γυναίκας τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από τους αστυνομικούς προκειμένου να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Έτσι στις 2 Οκτωβρίου 2012 περίπου στις 7.30 το πρωί ο 66χρονος επισκέφθηκε την 39χρονη την οποία και κάλεσε να βγει έξω από το σπίτι, την επιβίβασε στο αυτοκίνητο του και στη συνέχεια την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Μόντε Σμιθ όπου και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Τότε επενέβησαν και οι αστυνομικοί οι οποίοι και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 66χρονο να ικανοποιεί τις ερωτικές του ορέξεις σε βάρος της 39χρονης.

Επίσης στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που έγινε προέκυψε ότι, ο 66χρονος δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αυτό, αφού το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2012 έως και την ημέρα της σύλληψης του, είχε προβεί και άλλες φορές σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος της 39χρονης γυναίκας!

Ο 66χρονος συνελήφθη σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια προσήχθη ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ωστόσο κατά την σύλληψη του ο 66χρονος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες με αποτέλεσμα να δώσει εκεί την απολογία του μαζί με τους συνηγόρους του κ.κ. Μανώλη Κουτσούκο και Γιάννη Σταματιάδη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως γνώρισε την 39χρονη στη γειτονιά όπου διαμένουν και ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί της τρεις φορές. Ο ίδιος είχε προσθέσει πως όλο αυτό το διάστημα δεν αντιλήφθηκε ούτε πίστεψε ότι η 39χρονη έχει το παραμικρό πρόβλημα, αλλά αντίθετα ότι έχει απολύτως συναίσθηση του τι συμβαίνει, κάτι το οποίο – όπως είπε ο 66χρονος- προκύπτει και από την κατάθεσή της στην αστυνομία.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 66χρονος αφέθηκε ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και τη καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 2.000 ευρώ.

http://www.rodiaki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom