Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ουρές από τα ξημερώματα στη ΔΕΗ για την ρύθμιση των 36 δόσεων

Τελευταία ευκαιρία για χιλιάδες πολίτες

Αρκετοί ήταν και σήμερα οι συμπολίτες μας που τελευταία στιγμή, πήγαν στα καταστήματα της ΔΕΗ προκειμένου να ενταχθούν στην ρύθμιση των 36 δόσεων.

Σχηματίζοντας μια μεγάλη ουρά, από τα ξημερώματα αρκετός κόσμος περίμενε υπομονετικά να ανοίξουν τα σιδερένια ρολά της εταιρίας ώστε να ωφεληθούν της ρύθμισης.

Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από τις 3:30 τα ξημερώματα προκειμένου να προλάβει σειρά αφού τις προηγούμενες ημέρες, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν οι πολίτες, «τα χαρτάκια προτεραιότητας από τα ειδικά μηχανήματα της ΔΕΗ είχαν εξαφανιστεί».

Οι καταναλωτές που βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα συνεννοήθηκαν και έφτιαξαν μια αυτοσχέδια σειρά προτεραιότητας λίγο πριν ανοίξει το κατάστημα… μόλις το κατάστημα ανέβασε τα ρολά οι καταναλωτές «έκαναν καπνό» μέσα σε λίγα λεπτά τα χαρτάκια προτεραιότητας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου, είναι τελευταία ημέρα ένταξης στην ρύθμιση των 36 δόσεων, αφού ήδη η εταιρία έχει δώσει αρκετές παρατάσεις.

Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε καταναλωτές που είχαν ενταχθεί στις 36 δόσεις αλλά στη συνέχεια δεν τήρησαν τη ρύθμιση.

Σε αυτούς τους καταναλωτές δίνεται η δυνατότητα επανένταξης στη ρύθμιση των 36 δόσεων για το τρέχον συνολικό ποσό οφειλής τους, το οποίο ρυθμιζόταν στον εναπομείναντα αριθμό δόσεων από τις αρχικές 36.

Προϋπόθεση για ένταξη στη ρύθμιση είναι η άμεση καταβολή της πρώτης δόσης, με ελάχιστη μηνιαία καταβολή τα 10 ευρώ.

Από το πρωί σε όλα τα γραφεία της ΔΕΗ υπήρχε συνωστισμός από πολίτες που επιθυμούν να επανενταχτούν στη ρύθμιση, που είχαν χάσει.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom