Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ο Λιαργκόβας είναι 'δω και "ξαναπυροβολεί": Μνημόνιο 3 plus αν δεν κλείσει η συμφωνία μέχρι τον Μάιο! (ηχητικό)

Πέστα ρε άνθρωπε στον Τσίπρα κι άσε μας ήσυχους επιτέλους

Θα χαρακτηριστούμε εμμονικοί στο τέλος,αλλά δεν φταίμε εμείς!Ειλικρινά βαρεθήκαμε για να μην πούμε αηδιάσαμε κάθε λίγο και λιγάκι να μας τρομοκρατεί ο κύριος Παναγιώτης
Λιαργκόβας,διευθυντής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής των Ελλήνων,με νέο μνημόνιο αν δεν κλείσει "σύντομα" η αξιολόγηση!!!!

Κι αυτό το "σύντομα" τώρα φτάνει μέχρι τον Μάιο,όπως είπε το πρωί στον  Realfm 97,8!!!

Πέστα ρε άνθρωπε στον Τσίπρα κι άσε μας ήσυχους επιτέλους....

Όσο καθυστερούμε τόσο πιο πολύ κερδίζουν έδαφος οι δανειστές, όχι εμείς, υποστήριξε ο Συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας και εκτίμησε ότι εάν δεν έχει κλείσει η συμφωνία Μάιο-Ιούνιο είναι σχεδόν αδύνατο να βγούμε στις αγορές το 2018.

Ο κ. Λιαργκόβας μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που καθυστερήσει η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, να ακολουθήσει μία παράταση του υφιστάμενου μνημονίου για περίοδο δύο ετών.

«Θα μπορούσε να γίνει μία παράταση του υπάρχοντος μνημονίου για ένα-δύο χρόνια έτσι ώστε να έχει ενεργό συμμετοχή και το ΔΝΤ», είπε ο κ. Λιαργκόβας.

Και σημείωσε: «Αυτό σε περίπτωση που καθυστερήσουν τα πράγματα πέραν του Μαΐου, τότε προφανώς δεν θα μπορέσει να μπει στο πρόγραμμα το ΔΝΤ και προφανώς δεν θα μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές. Άρα εκεί τι θα κάνουμε, γιατί θα χρειαστούμε να καλύψουμε τις χρηματοδοτικές ανάγκες. Σε αυτή την περίπτωση πιθανότατα να παραταθεί και να είναι ένα νέο μνημόνιο που μπορούμε να το πούμε όπως θέλετε. Τρία plus».

Ακούστε το ηχητικό


Κι ΕΔΩ δείτε όλες τις παρεμβάσεις του κυρίου Λιαργκόβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom