Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Όλα όσα είπε ο Κυρανάκης της Ν.Δ. για την UBER και προκάλεσαν την έκρηξη του Θύμιου Λυμπερόπουλου! (βίντεο)


Σήμερα, στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στους 90,1, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος εξαπέλυσε επίθεση προς τη Νέα Δημοκρατία (μάλιστα οδηγοί ταξί διαδήλωσαν έξω
από τα γραφεία της στην Πειραιώς) για τη θέση που ανέπτυξε ο Κώστας Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της γαλάζιας παράταξης για την λειτουργία της UBER.

Όπως είπε «στη ΝΔ είναι αφελείς ή τα άρπαξαν», επισημαίνοντας ότι οι οδηγοί ταξί ζουν με ένα μικρό μεροκάματο πείνας και δεν θα επιτρέψει –όπως είπε-σε κάποια καλόπαιδα του νεοφιλελευθερισμού να εφαρμόσουν νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Δείτε εδώ τι είπε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, στο ACTION, ο Κώστας Κυρανάκης μετά τα 20':15"


Ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος κατά ΝΔ για την Uber

Πυρ και μανία σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ σε δηλώσεις του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα.

Βολές του προέδρου του ΣΑΤΑ στη Νέα Δημοκρατία για τη θέση της απέναντι στη λειτουργία της Uber.

Η εμμονή νέων στελεχών της ΝΔ προς τους οδηγούς ταξί να πάνε τα οχήματα τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή Uber, δημιουργεί ερωτήματα δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα ο Θύμιος Λυμπερόπουλος.

«Στη ΝΔ είναι αφελείς ή τα άρπαξαν» δήλωσε χαρακτηριστικά. Τόνισε πως οι οδηγοί ταξί ζουν με ένα μικρό μεροκάματο πείνας και δεν θα επιτρέψει –όπως είπε-σε κάποια καλόπαιδα του νεοφιλελευθερισμού να εφαρμόσουν νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
http://www.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom