Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι επαγγελματίες χρήστες μουσικής κινούνται νομικά κατά της ΑΕΠΙ


Μετά και την πρόσφατη δημόσια αποκάλυψη για τα «έργα και ημέρες» της διαχειρίστριας οικογένειας της ΑΕΠΙ , ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης ( ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. ) προσκαλεί τους εκατοντάδες
χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου ( που εκβιαστικά υποχρεώθηκαν να καταβάλουν στην εν λόγω οικογενειοκρατούμενη … μη κερδοσκοπική Ανώνυμη Εταιρεία εκατομμύρια ευρώ) σε μαζική συσπείρωση , με στόχο την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης και περιουσιακής ζημίας μας από τις – επίσημα , πλέον , αποκαλυφθείσες – παράνομες πρακτικές της ΑΕΠΙ .

Η εν λόγω συσπείρωση αφορά στην αθρόα συμμετοχή των ζημιωθέντων συναδέλφων μας στην ( από τον ΠΑΣΚΕΔΙ συντονιζόμενη ) ομαδική νομική διεκδίκηση κατά της ΑΕΠΙ όλων των καταβληθέντων σε αυτήν ετήσιων «τελών» χρήσης μουσικής που επί χρόνια εισέπραττε από τα καταστήματα καφεστίασης πανελλαδικά με την άμεση συνέργεια , μάλιστα , επ’ αυτού της ελληνικής … Αστυνομίας και των Δήμων !

Όσον αφορά στην από εδώ και στο εξής καταβολή «μουσικών δικαιωμάτων» , ο ΠΑΣΚΕΔΙ ενημερώνει τα Μέλη του ότι ( στις τυχόν περιπτώσεις που θεωρούν εύλογη την πληρωμή μιας τέτοιας χρέωσης ) είναι νομικά ασφαλέστερο να την καταθέσουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων , παρά στην υπόψη ( καταληφθείσα «με τη γίδα στην πλάτη» ) Α.Ε. με … μετρημένες μέρες ζωής .

Θεσσαλονίκη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Χειμάρρας 30, 546 43 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ: 2310 932420, 932473, 932481 – Fax: 2310 932431 – Κιν.: 6983161473
www.paskedi.gr – e-mail: paskedi@paskedi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom