Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Ελένη Αυλωνίτου εγγυάται: Δεν θα περικοπούν συντάξεις με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ !!! (βίντεο)

Ακόμα κι έτσι να 'ναιδεν σας πιστεύει πια κανείς!

Την ίδια ώρα βέβαια είπε ότι «εμείς κάναμε μια περικοπή στις κύριες και τις επικουρικές που επιστρέφει στον ασφαλισμένο καθώς τα χρήματα πάνε για την περίθαλψή του»

«Να περικοπούν συντάξεις με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται» υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου προσθέτοντας ότι αυτό θα ισχύσει και μετά το 2019.

«Μέτα μέχρι το 2018 δεν υπάρχουν. Θα κλείσουν κάποια θέματα ενεργειακά, αλλά μέτρα δεν θα υπάρχουν» είπε σε σχέση με την εν εξελίξει διαπραγμάτευση.

Ερωτηθείς επανειλημμένως από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ για τις περικοπές που έχουν υποστεί οι συνταξιούχοι παρά τις δικές της απόψεις η κυρία Αυλωνίτου παραδέχθηκε ότι «εμείς κάναμε μια περικοπή στις κύριες και τις επικουρικές» υποστηρίζοντας την ίδια στιγμή ότι «επιστρέφει στον ασφαλισμένο καθώς τα χρήματα πάνε για την περίθαλψή του»

Υποστήριξε επίσης ότι το ΕΚΑΣ αντικαταστάθηκε με τον μποναμά Τσίπρα και ότι αυτό θα ξαναγίνει στο μέλλον.

Για μετά το 2019 είπε ότι θα υπάρξουν κάποια μέτρα επαναλαμβάνοντας την κυβερνητική γραμμή ότι θα υπάρξουν και αντίμετρα προσθέτοντας ξανά ότι «δεν θα πειράξουμε τις συντάξεις και μετά το 2019, δεν θα υπάρχει τέτοιο ζήτημα».

«Εμείς μπήκαμε στο ρινγκ της διαπραγμάτευσης και κερδίζουμε στα σημεία. Τα νοικοκυριά δεν θα επιβαρυνθούν. Εάν μειωθεί το αφορολόγητο και μειωθεί ο φορολογικός συντελεστής δεν θα μειωθεί το εισόδημα των πολιτών» συνέχισε τη ρητορική της η κυρία Αυλωνίτου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για αναγκαίους συμβιβασμούς ενώ εμφανίστηκε σίγουρη ότι «την ποσοτική χαλάρωση θα την πάρουμε».

Επέμεινε ότι «για πρώτη φορά η χώρα κατάφερε με πολιτική απόφαση να κλείσει η αξιολόγηση».

Όσον αφορά τέλος τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τα ελληνοτουρκικά είπε ότι «με καλύπτουν όσα είπε γιατί κάποτε πρέπει να απαντάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom