Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Πήγαν να τα κονομήσουν χοντρά με πλαστή επιταγή και βρέθηκαν με... χειροπέδες


Τραπεζική συναλλαγή, καταθέτοντας πλαστή επιταγή ονομαστικής αξίας 50.000.000 δολαρίων ΗΠΑ, επιχείρησαν να κάνουν χθες το μεσημέρι, σε υποκατάστημα τράπεζας στα Ιωάννινα,
ένας Αλβανός και ένας Έλληνας, 60 και 55 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και μία γυναίκα 40 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για πλαστογραφία και απόπειρα απάτης.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των δραστών, η 40χρονη γυναίκα είναι φυγόποινη καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παρόμοια αδικήματα.

Ειδικότερα, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών για πλαστογραφία, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ μηνών, για απάτη.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σφραγίδες καθώς και έγγραφα που σχετίζονται με την παραπάνω επιταγή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom