Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Σκηνές σοκ στο Μεξικό: Αγριο λιντσάρισμα διαρρήκτη από το πλήθος (βίντεο με σκληρές εικόνες)


Πάνω από 80 άτομα επιτέθηκαν στον κλέφτη - Επίθεση και στους αστυνομικούς, εκ των οποίων οι δύο τραυματίστηκαν, ενώ καταστράφηκε και το όχημα της αστυνομίας

Σκηνικό απόλυτης βίας εκτυλίχθηκε σε περιοχή του Μεξικού, όταν
ένας διαρρήκτης έπεσε στα χέρια των κατοίκων, οι οποίοι αφού τον λιντσάρισαν με άγριο τρόπο, τον κρέμασαν σε αρκετά μέτρα ύψος από ένα δέντρο, πριν τον βρουν οι αστυνομικοί.

Ο διαρρήκτης, ονόματι Βιρτζίλιο, επιχείρησε να εισβάλει σε σπίτι σε χωριό της Σάντα Μαρία στην Αθουνθιόν, όταν έγινε αντιληπτός από τους γείτονες. Αμέσως επενέβησαν δυναμικά και πήραν στο κυνήγι τον 30χρονο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να υποστεί τις συνέπειες.

Νωρίτερα, ωστόσο, οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο διαρρήκτης βρισκόταν κρεμασμένος από τα δύο του χέρια σε ένα πολύ ψηλό δέντρο, ενώ από παντού το σώμα και το πρόσωπό του έσταζαν αίματα.

Όπως έγινε γνωστό από την ανάκριση, υπέστη άγριο λιντσάρισμα από τουλάχιστον 80 ντόπιους κατοίκους, οι οποίοι προφανώς έχουν φτάσει στα όριά τους από τη δράση των εγκληματικών ομάδων.

Κατά την έλευση των αστυνομικών, οι τελευταίο επιχείρησαν να συλλάβουν ορισμένους κατοίκους, για να δεχθούν με τη σειρά τους επίθεση και δύο εξ αυτών να τραυματιστούν ελαφριά, ενώ καταστράφηκε και το αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Παρά τις κακουχίες που είχε υποστεί, ο 30χρονος διαρρήκτης παρέμεινε ζωντανός και συνελήφθη, αφού πρώτα μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο με τον κρεμασμένο κλέφτη (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)...

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom