Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ανησυχία στην Αντιτρομοκρατική με "παιχνίδια εξουσίας" για τη "διαδοχή" της Πόλας Ρούπα


Αλλαγή σκυτάλης στο ένοπλο μονοπάτι "βλέπουν" στην αντιτρομοκρατική. Η βόμβα στο Α/Τ Δάφνης δείχνει με τον πλέον σαφή τρόπο τρομοκρατική οργάνωση, με νέες μεθόδους, που ουσιαστικά θέλει να καλύψει τα κενά που άφησαν πίσω τους η σύλληψη της Πόλας Ρούπα και βέβαια η κράτηση του συντρόφου της, Νίκου Μαζιώτη.

Τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής πιστεύουν πως τόσο η οργάνωση "Επαναστατική Αυτοάμυνα" όσο και η "ΟΛΑ" θα προσπαθήσουν να... πάρουν κεφάλι στο αντάρτικο πόλης και να ηγηθούν με αποτέλεσμα στην ΕΛΑΣ να περιμένουν μπαράζ χτυπημάτων στην κορύφωση αυτής της προσπάθειας ανέλιξης στην "κεφαλή" της τρομοκρατίας.

Ο φόβος του... αγνώστου
Εδώ να σημειώσουμε ακόμη, πως σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο μεγαλύτερος φόβος των Αρχών έχει να κάνει με τον παράγοντα του "αγνώστου".

Κι αυτό διότι φαίνεται πως πλέον στο "παιχνίδι" της τρομοκρατίας έχουν μπει και πρόσωπα "άφθαρτα", τα οποία δεν έχουν "παρελθόν" στο χώρο κι έτσι οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής φοβούνται τον οποιονδήποτε -δυσάρεστο- αιφνιδιασμό.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα όταν η οργάνωση ξεκίνησε αρχικά τη δράση της, ενώ ένα ακόμη πιο πρόσφατο, είναι η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, η οποία συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο μαζί με την Πόλα Ρούπα...

Προβληματισμός για νέα χτυπήματα
Η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού δίπλα στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης το πρωί του Σαββάτου (25.02.2017) έχει σημάνει "κόκκινο" συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική. Η επιλογή του σημείου και η αναφορά του ονόματος του Λάμπρου Φούντα, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας...

Ο προβληματισμός είναι έντονος. Όπως από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε το newsit.gr, στην Αντιτρομοκρατική θεωρούν ότι πίσω από το χτύπημα στη Δάφνη ενδέχεται να είναι ασύλληπτος πυρήνας του Επαναστατικού Αγώνα.

Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται γιατί ο άνδρας που τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας, προειδοποιώντας για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού, ανέφερε το όνομα του μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, Λάμπρου Φούντα, ο οποίος είχε σκοτωθεί στην ίδια περιοχή στις 10 Μαρτίου του 2010 μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς.

«Σε σαράντα λεπτά θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός στο πάρκο που βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης. Προσοχή. Δεν είναι φάρσα. Είναι για τον Λάμπρο», ανέφερε ο άνδρας όταν κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας...
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom