Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Εν' αρχί-δι είν' ο λόγος


του Γιάννη Λαζάρου
Αν σε ενοχλεί η κακή χρήση της Ελληνικής γλώσσας μη διαβάζεις αυτό το κειμενάκι σε παρακαλώ.

Επειδή βαρέθηκα να ακούω μαλακίες από τους σωτήρες χρόνια τώρα, έφθασε πια στην τρέλα ο εγκεφαλικός μου φλοιός από τις χοντρομαλακίες και των επίδοξων σωτήρων που ετοιμάζονται για μια ακόμη φορά να παίξουν τον ρόλο της βαλβίδας ασφαλείας για έναν λαό, που στην πλειοψηφία του, οδηγείται στην εξαθλίωση.

Μέσα σε δυο μέρες ο λαοπρόβλητος και «αριστερός» Τσίπρας μού πέταξε δυο τούβλα που δεν καταπίνονται.

Το πρώτο τούβλο το πέταξε κάνοντας την αγωνιστική του γυμναστική μπροστά στις κάμερες, αφού μας έριξε την γνωστή καραμέλα για την Ευρώπη των λαών θέλησε να την διανθίσει με κάτι πιο πιασάρικο και συμπλήρωσε πως:
«Η δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί ένας ευρωπαϊκός λαός -ο ελληνικός λαός - σε πειραματόζωο της κρίσης και να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο».

Θα το ακούσει κι αυτό ο μαλάκας και θα τον έχω στο τσεπάκι, κάπως έτσι θα σκέφτηκε. Το ερώτημα είναι σε ποια δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης αναφέρεται η «ελπίδα» του έθνους ο «αριστερός», το μπομπούκιον της «δημοκρατίας».

Απ’ ό,τι γνωρίζουμε παράδοση είναι ό,τι διατηρείται προφορικά, γραπτά ή με άλλους τρόπους και χαρακτηρίζει έναν λαό, μια ομάδα ή ένα κοπάδι τέλος πάντων. Πού είδες την δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης κυρ Alexis μου; Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο βασιλιάδες, φεουδάρχες, εξουσιαστές κάθε είδους φύτρωναν και φυτρώνουν μέχρι και σήμερα φορώντας τον μανδύα της «Δημοκρατίας».

Ποιον θέλεις να πιάσουμε αναλυτικά «επαναστάτη» μου; Την Αυτοκρατορία; Την Γερμανία; Την Ολλανδία; Την Ισπανία; Την Ιταλία; Την Γαλλία;

Τέλος πάντων, πού θες να πάμε; Στο Βορρά, στο Νότο ή στο κέντρο; Όπου και να πας θα βρεις μόνο καθεστώτα για τα οποία η δική σου «επαναστατική αριστερά» μάχεται (χα χα).

Θα μου πεις για Λούξεμπουργκ και άλλα ωραία που έγιναν και κατέληξαν αφίσες σε παιδικά δωμάτια με τη βοήθεια «αριστερών» σαν και του λόγου σου. Άστα, ρε Alexis , δεν τραβάς στα ιστορικά διότι όσο δημοκρατική παράδοση έχει η Ευρώπη άλλο τόσο είσαι και συ αριστερός.

Πάμε τώρα στο δεύτερο τούβλο. «Αγαπητέ σύντροφε Ούγκο, ο περήφανος λαός της Βολιβιανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας μίλησε».

Αυτές τις ευχές έστειλε ο καπετάν ΤΣΕπρας στον Ούγκο, που απ’ ό,τι γνωρίζουμε έλαβε στρατιωτική εκπαίδευση στους αλεξιπτωτιστές και μετά έκανε ό,τι έκανε για την πατρίδα του.

Αυτές τις ευχές στέλνει ο καπετάν ΤΣΕπρας, που όπως μας είπε ο ίδιος σε συνέντευξη παλαιότερα, όταν τον κάλεσε η δική του πατρίδα να κάνει την δική του υποχρέωση και καθήκον φέρθηκε αδίσταχτα και τυχοδιωκτικά προκειμένου άλλοι μαλάκες (μελλοντικοί ψηφοφόροι του) να κάνουν ό, τι το πριγκιπόπουλο απέφυγε.

«Στο στρατό μάς «έφτιαξε» και τους δύο ο ίδιος πασόκος της εποχής», μας είπε ο καπετάν ΤΣΕπρας και κάνοντας διάφορες πουστιές, όπως ομολογεί ο ίδιος, την έβγαλε ζάχαρη.

Εδώ δεν γεννάται το ερώτημα πώς ένας απατεωνίσκος που γεννήθηκε από χρυσά αρχίδια και έχει μόνο δικαιώματα φτάνει να είναι η «ελπίδα» του έθνους, διότι στην Ελλάδα ζούμε και γνωρίζουμε.

Το ερώτημα που γεννάται είναι, πού βρίσκει τα αρχίδια να στέλνει τέτοιες ευχές σε άλλους που αποδεδειγμένα έκαναν και κάνουν το καθήκον προς την πατρίδα τους. Θα μου πεις μπουρδελοκατάσταση ζούμε χρόνια τώρα και τα αρχίδια είναι απαραίτητα.

Ναι ρε αδερφέ μου, δε λέω αλλά πήξαμε στα αρχίδια που τελικά μας τρέλαναν. Τώρα γιατί ο «λαός» γουστάρει αυτά τα αρχίδια και όχι τα δικά του θα με ρωτήσεις και θα σου απαντήσω : Μα είναι απλό.

Για να συμμετέχει στην δημιουργία της «δημοκρατικής παράδοσης» στην Ευρώπη των λαγών. Διότι για να δημιουργηθεί αυτή η «παράδοση» χρειάστηκαν πολλά εξουσιαστικά αρχίδια, που σημαίνει, πως για να συμμετάσχεις και συ στη δημιουργία και την επικράτησή της, πρέπει να είσαι μεγάλο αρχίδι ως σωτήρας αλλά ως οπαδός ευνούχος.

γράφτηκε Σεπτέμβριο του 2012

Στον τοίχο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom