Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Κι ενώ τα λουκέτα πέφτουν σαν το χαλάζι,από την Τρίτη έρχονται οι «Αληθινές Ειδήσεις» του Νίκου Χατζηνικολάου

Μαζί της κάθε Σάββατο και ο ιστορικός "Φίλαθλος"

Δυστυχώς και για την ενημέρωση,αλλά και για τους επαγγελματίες του χώρου τα τελευταία χρόνια τα λουκέτα στα ΜΜΕ,έντυπα και ηλεκτρονικά,έχουν πάρει μορφή σφοδρής χαλαζόπτωσης!

Μέσα σ' αυτή την αντάρα και την καταχνιά που μαστίζει την Ελληνική δημοσιογραφία ένα νέο σημαντικό βήμα στον τομέα της ενημέρωσης του αναγνωστικού κοινού κάνει το συγκρότημα Real Group.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν καιρό τώρα από την ερχόμενη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου (συμβολικά επιλέχτηκε άραγε η ημέρα των ερωτευμένων;) γίνονται πραγματικότητα,αφού έρχονται οι «Αληθινές Ειδήσεις»,ως νέα πρωινή καθημερινή εφημερίδα, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Οι «Αληθινές Ειδήσεις» θα βρίσκονται στο κέντρο των εξελίξεων με όλη την πολιτική, οικονομική, κοινωνική, διεθνή, αθλητική και πολιτιστική επικαιρότητα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια, αναλύσεις, παρασκήνια και έγκυρες υπογραφές.

Κάθε Σάββατο, οι «Αληθινές Ειδήσεις» θα κυκλοφορούν με τρία ένθετα: την οικονομική εφημερίδα «Αγορά», την αθλητική εφημερίδα «Φίλαθλος» και το «Weekend», έναν πλήρη οδηγό για το Σαββατοκύριακο, για όλη την οικογένεια.

Την κυκλοφορία της νέας εφημερίδας «Αληθινές Ειδήσεις» από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, προανήγγειλε ο Εκδότης και Διευθυντής της, Νίκος Χατζηνικολάου, από την εκπομπή του σήμερα το πρωί στον realfm 97,8.

Από μας καλοτάξιδη και μακάρι ο τίτλος της να βγει... Αληθινός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom