Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτη επίθεση δημοσιογράφου-"συνήγορου" των Η&Μ στους Αγρινιώτες


Κάποιος κύριος Σταμάτης Ζαχαρός,δημοσιογράφος το επάγγελμα,αποφάσισε ξαφνικά να ασχοληθεί με το Αγρίνιο εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση συλλήβδην στους Αγρινιώτες και κυρίως στους εμπόρους της πόλης και στους Δημοτικούς Συμβούλους με άρθρο-λίβελο στο news247.gr.

Αφορμή για την λυσσαλέα και υβριστική επίθεση η άρνηση του Δημοτικού Συμβουλίου να χορηγήσει άδεια λειτουργίας καταστήματος στην πολυεθνική αλυσίδα Η&Μ στο Αγρίνιο.

Ακόμα και πραγματικός συνήγορος της πολυεθνικής να ήταν ο κύριος θα κρατούσε τα προσχήματα και θα εξέφραζε τις απόψεις του με ευπρέπεια,χωρίς ύβρεις  και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους Αγρινιώτες.

Πολύ θα θέλαμε μα μάθουμε πόσα άρθρα έχει γράψει μέχρι σήμερα (που τον έπιασε ο πόνος) ο κύριος Ζαχαρός για το Αγρίνιο και τις καταστροφικές συνέπειες που επέφερε στην πόλη η 7χρονη κρίση και τι ακριβώς τον τσίγκλισε ώστε να αρθρογραφήσει κατ' αυτόν τον τρόπο εναντίον μιας ολόκληρης πόλης παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της πολυεθνικής αλυσίδας.

Ψάχνοντας δε στο διαδίκτυο βρήκαμε ένα άρθρο που μιλάει για χορηγίες που λάμβανε ο κύριος Σταμάτης Ζαχαρός από την "Ελληνικός Χρυσός" ως συνεργάτης του 9,84 και μάλιστα σε μηνιαία βάση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για τις χορηγίες ΕΔΩ,τροφή για σκέψη...

Διαβάστε ολόκληρο το υβριστικό άρθρο του κυρίου Ζαχαρού στο news247.gr με τον πιασάρικο μεν,υβριστικό δε τίτλο:Πουλημένε επενδυτή, θα σου φάμε το αφτί…

Κι ΕΔΩ διαβάστε την πραγματική ιστορία με το αυτί του μακαρίτη διαιτητή Ράμμου που θέλησε ο κύριος δημοσιογράφος να επαναφέρει στη δημοσιότητα για να προσβάλει τον πολιτισμό των Αγρινιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom