Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΤΩΡΑ: Αφαιρέθηκε επιτυχώς ο πυροκροτητής της βόμβας - Νωρίτερα μια κάμερα καθυστέρησε την επιχείρηση!


Με δηλώσεις του ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε γνωστό, ότι οι πυροτεχνουργοί αφαίρεσαν με επιτυχία τον πυροκροτητή της βόμβας.

Αυτή την στιγμή ξεκινάει η επιχείρηση μεταφοράς της βόμβας στο
Πεδίο Βολής «Ασκού Προφήτη», όπου θα εξουδετερωθεί. H βόμβα θα καλυφθεί με άμμο, ώστε να μην δέχεται κραδασμούς στην πορεία.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ωστόσο, ενημερώνει τον κόσμο να μείνει εκτός της ζώνης εκκένωσης, καθώς υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος.
http://www.seleo.gr/

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:«Δεν αρχίζει η επιχείρηση αν δεν κατέβει η κάμερα» δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου

Μια κάμερα είχε τοποθετηθεί στον 4ο όροφο πολυκατοικίας δίπλα στο βενζινάδικο της οδού Μοναστηρίου που βρίσκεται η βόμβα. Η εικόνα από το βενζινάδικο και συγκεκριμένα από την τρύπα, μεταδίδονταν live στην σελίδα του NewsBomb.

Σε έκτακτη ανακοίνωση,η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ζήτησε να κατέβει η κάμερα, αλλιώς δεν θα αρχίσει η επιχείρηση απομάκρυνσης της βόμβας. Ενώ ζήτησε, αν δεν κατεβάσουν την κάμερα, να παρέμβει εισαγγελέας. Η ίδια έκανε γνωστό ότι το site που βγάζει την ζωντανή σύνδεση είναι το ΝewsBomb.

«Σας παρακαλώ πολύ, είναι αντιδεολογικό. Σας έχουν δώσει ο,τι θέλετε σε σας τους δημοσιογράφους, αλλά όχι αυτό. Δεν μπορεί να παίξουμε με τις ζωές και των πυροτεχνουργών και με αυτών που έχουν φύγει. Σας παρακαλώ πολύ σταματήστε το τώρα, αλλιώς θα μπει εισαγγελέας» είπε σε έκτακτη ανακοίνωση η Βούλα Πατουλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom