Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Τσακαλώτος: Ας πετύχουμε κι ας είμαι εγώ ο "μουτζούρης" (βίντεο)


«Ας πετύχει η Αριστερά αυτό που θέλει να πετύχει για τις κοινωνικές τάξεις που θέλει να υποστηρίξει κι ας είμαι ο "μουτζούρης", δεν με νοιάζει καθόλου», δήλωσε ο
υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ ξεκαθάρισε ότι «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση είναι να αισθανθεί ο κόσμος της εργασίας ότι θα κερδίσει από την ανάκαμψη.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, σημειώνοντας ότι δεν είναι σωστό να δεσμευτεί ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις.

Σημείωσε μάλιστα πως αυτό που επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση είναι να υπάρξει «πολιτική λύση» για όλο το πακέτο, στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Ακόμη, ο υπουργός Οικονομικών επιτέθηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, επαναλαμβάνοντας ότι υποστηρίζει τις προβλέψεις του σε αμφισβητούμενες μελέτες, ενώ κατέστησε σαφές ότι δεν επιδιώκει ειδική μεταχείριση από το Ταμείο. «Θέλουμε το ΔΝΤ να πάρει μια δίκαιη απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

από Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: