Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Επίθεση “μασκαράδων” με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (φωτο & βίντεο)


Ομάδα περίπου 30 ατόμων που βρίσκονταν στην Πειραιώς, φορώντας αποκριάτικες μάσκες, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών που φρουρούν τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου.

Από την επίθεση των... καρναβαλιστών αντιεξουσιαστών, που πιθανότατα βρήκαν αυτόν τον τρόπο ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί μέχρι το πέρας της καταδρομικής τους, σημειώθηκαν ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και στην τζαμαρία των γραφείων.

Από την Αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Για την επίθεση, εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφέρει: " σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας.

Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους.

Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων".

 Δείτε τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρήγας για το περιστατικό
  
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom