Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννενα: Το φορτηγάκι του "ΟΤΕ" μετέφερε... χασίσι μυρωδάτο! (φωτο)


Το φορτηγάκι είχε όλα τα διακριτικά του ΟΤΕ. Οι αστυνομικοί το σταμάτησαν για έλεγχο και η αλήθεια αποκαλύφθηκε...

Μπλόκο σε ακόμα μία μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών χθες το
απόγευμα στο νομό Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο Καλπάκι. Ειδικότερα, άνδρες του Τμήματος Διώξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας συνέλαβαν 45χρονο Αλβανό, να μεταφέρει με το όχημα που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία, 340,5 κιλά χασίς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φορτηγάκι στο οποίο εντοπίστηκαν κρυμμένα τα ναρκωτικά έφερε όλα τα διακριτικά του ΟΤΕ, προφανώς για να μην κινεί υποψίες ενώ παραποιημένες βρέθηκαν και οι πινακίδες του...


Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν το όχημα έχει κλαπεί απο τον ΟΤΕ ή αν τα χαρακτηριστικά του οργανισμού είναι και αυτά παραποιημένα.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση και φωτο απο την ΕΛ.ΑΣ  

Συνελήφθη στο Καλπάκι Ιωαννίνων, 45χρονος αλλοδαπός, έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Κατασχέθηκαν -110- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -340- κιλών και -50- γραμμαρίων.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 45χρονου υπηκόου Αλβανίας, εμπόρου ναρκωτικών, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης, με σκοπό τη διακίνησή της στο εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, χθες (26-02-2017) το απόγευμα, συνελήφθη στη διασταύρωση Καλπακίου Ιωαννίνων, ο 45χρονος έμπορος ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προς το εσωτερικό της χώρας, -110- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -340.050- γραμμαρίων.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψαν για το παραπάνω αυτοκίνητο, τα παρακάτω:
το αυτοκίνητο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και αποξεσμένο αριθμό πλαισίου, ενώ το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ερευνάται
τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου είχαν αλλοιωθεί, προκειμένου να προσομοιάζει με αυτοκίνητο του ΟΤΕ.


Τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο δράστης για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom