Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Πτολεμαΐδα: Ένταση,διαπληκτισμοί και κατάληψη στη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΔΕΗ (βίντεο)


Μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου (Κοζάνης), θέλησαν να μπουν στον χώρο της συνέντευξης και εμποδίστηκαν από άνδρες που είχαν την αρμοδιότητα της ασφάλειας του χώρου.


Ένταση και διαπληκτισμοί επικράτησαν, λίγο πριν τις 19:00, ακριβώς πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη, στο αμφιθέατρο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, στην Πτολεμαΐδα, όταν μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου (Κοζάνης), θέλησαν να μπουν στον χώρο της συνέντευξης και εμποδίστηκαν από άνδρες που είχαν την αρμοδιότητα της ασφάλειας του χώρου.

Τελικά τα μέλη του συλλόγου πέρασαν μέσα στο χώρο και το λόγο έλαβε ο Γραμματέας του Συλλόγου, ο Ηλίας Τεντζογλίδης ο οποίος κι αναφέρθηκε στα προβλήματα των οικισμών που βρίσκονται δίπλα στους ΑΗΣ και γενικότερα για το μείζον πρόβλημα της ανεργίας.

Κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι των Αθηνών, που ασχολούνται με το ενεργειακό ρεπορτάζ και βρίσκονται από χθες στην περιοχή, ζήτησαν από τον κ. Τεντζογλίδη να συντομεύει, γιατί ήθελαν να ακούσουν και να ρωτήσουν αρκετά πράγματα τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να υπάρξεi εκνευρισμός από το Γραμματέα του εν λόγω συλλόγου, ο οποίος είπε ότι συνέντευξη δεν ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ να γίνει και τέθηκε υπό κατάληψη ο χώρος.

Όλοι αποχώρησαν και η συνέντευξη τελικά θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα.



http://kozan.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom