Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Τραγωδία από πυρκαγιά στην Κατερίνη: Πέθανε η κόρη,χαροπαλεύει η μητέρα της


Η μικρή Ανδρομάχη έχασε τη μάχη για τη ζωή της,ενώ η μητέρα της είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο,μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα στο διαμερισμά τους.

Τραγωδία στην Κατερίνη, καθώς ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του, ενώ η 45χρονη μητέρα του χαροπαλεύει, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως το κορίτσι ήταν εννιά ετών και πως η μητέρα ήταν κλινικά νεκρή, όμως κατόπιν διευκρινίστηκε πως η άτυχη μικρούλα που έχασε τη ζωή της ήταν 12 ετών, ενώ η μητέρα της δίνει μάχη για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 23:24 το βράδυ, στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντίστασης. Πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα έσπευσαν στο σημείο. Η φωτιά δεν είχε επεκταθεί ωστόσο τους χώρους είχαν καλύψει πυκνοί καπνοί. Αρχικά εντοπίστηκε η μητέρα και λίγο αργότερα η κορούλα της οι οποίες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κατερίνης.

Σοκαρισμένος ο πατέρας της που δουλεύει ως οδηγός φορτηγού στη Γερμανία ενώ με τη γυναίκα του είχαν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια:

«Είμαι πολύ ταραγμένος, έχασα το παιδί μου. Παίρνω το αεροπλάνο από Γερμανία αυτή τη στιγμή για να πάω να δω από κοντά τι εχει συμβεί. Δεν ξέρω τίποτα.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι πέθανε η Ανδρομάχη μου» είπε στο protothema.gr ο πατέρας της 12χρονης Ανδρομάχης που έφυγε από τη ζωή, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στην Κατερίνη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Ο πατέρας, οδηγός φορτηγού, εργάζεται στη Γερμανία ενώ με τη μητέρα της κόρης του, που χαροπαλεύει μετά την φωτιά, ήταν χωρισμένοι εδώ και αρκετά χρόνια.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 23:24 το βράδυ στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντίστασης. Πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα έσπευσαν στο σημείο.

Η φωτιά δεν είχε επεκταθεί, ωστόσο τους χώρους είχαν καλύψει πυκνοί καπνοί. Αρχικά εντοπίστηκε η μητέρα και λίγο αργότερα η κορούλα της οι οποίες και μεταφέρθηκαν αναίσθητες στο νοσοκομείο Κατερίνης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, πιθανώς από ξεχασμένο τσιγάρο, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες.

Ο πυκνός καπνός όμως έκανε μάνα και κόρη να χάσουν τις αισθήσεις τους, αν και δεν βρίσκονταν καν στον ίδιο χώρο: Η μητέρα βρισκόταν την ώρα της φωτιάς στο σαλόνι, ενώ το παιδί κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο.

Σύμφωνα με το Pierianews.com, το μικρό κορίτσι ήταν υιοθετημένο.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να παραλάβει μάνα και κόρη


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom