Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με ποιον/α συνέτρωγε ο Χρυσόγονος όταν επιτέθηκε στον Καμμένο;


Αιχμές κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου άφησε σήμερα το μεσημέρι με δύο αναρτήσεις του στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος για την τοποθέτησή του σχετικά με τις δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου​.

«Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για κομματική εκμετάλλευση ούτε για επιθέσεις κατά πολιτικών φαντασμάτων.Αποκλειστικά αρμόδιο να απαντά στις απαράδεκτες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπ. Εξ. είναι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. » έγραψε ο κ. Χρυσόγονος.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστή η αναφορά του Πάνου Καμμένου με αφορμή τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου. 

Ο κ. Καμμένος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «να θυμίσουμε ότι πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης, αλλά ο Τσίπρας και ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς και όχι ο Πάγκαλος και υπ. Άμυνας εγώ».

Ο υπουργός Άμυνας είπε επίσης σχετικά με τα Ίμια: «να δω πώς θα φύγουν από εκεί αν πατήσουν το πόδι τους».

Κι έρχεται απόψε το site epikairo.com  να αποκαλύψει ποιόν/α συνέτρωγε ο ευρωβουλευτής του Σύριζα όταν έγραφε τα tweets κατά του Καμμένου;

Το epikairo.com ανακάλυψε ότι ήταν μαζί με την ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κυρία Μαρία Σπυράκη σε ταβέρνα στην Αφυτο ή αλλιώς Αθυτος Χαλκιδικής.

Και σημειώνει:Για να ξέρουμε τι ρόλο και ποιους εξυπηρετούν κάποιοι γαλάζιοι λύκοι που φόρεσαν προβιές για να κάνουν τα πρόβατα.

Βρε – βρε τον κύριο Χρυσόγονο…

Ούτε τρεις ώρες δεν κράτησε το θαύμα – θεία επιφοίτηση του κυρίου Χρυσόγονου, ο οποίος κατέκρινε την προειδοποίηση Καμμένου κατά των Τούρκων εισβολέων.

Όπως αποκάλυψε το epikairo.com, ο κύριος Χρυσόγονος συνέτρωγε σήμερα στην Άφυτο Χαλκιδικής μαζί με την κυρία Σπυράκη! Ναι, την κυρία που υμνούσε τον Σημίτη, τον Τσοχατζόπουλο και τα υπόλοιπα περιτρίμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

 Όμως η κυρία Μαρία Σπυράκη είχε παίξει και έναν άλλον βρώμικο ρόλο, καθόλου άσχετο με τα σημερινά γεγονότα.

Όταν η κυβέρνηση Καραμανλή είχε κάνει την μέγιστη επιτυχία, με υπουργό τότε τον Προκόπη Παυλόπουλο, μιλάμε για το σύμφωνο για την μετανάστευση που για πρώτη φορά καθόριζε θεσμικά ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της ΕΕ, σε εκείνη την συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες, η κυρία Μαρία Σπυράκη ρωτούσε για το… Βατοπαίδι! Αυτό το άτομο έστειλε ο Σαμαράς στην ευρωβουλή…

Και συμπτωματικά, ο Πάνος Καμμένος ήταν αυτός που αξιοποίησε εκείνο το σύμφωνο που είχαν ρίξει στα αζήτητα οι Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς, προκειμένου να πετάξει τους τούρκους από το Αιγαίο!

Διότι το σχέδιο Καμμένου με την έλευση του ΝΑΤΟ ως προέκταση της Frontex, βασίστηκε ακριβώς πάνω στο σύμφωνο για την μετανάστευση. Έτσι, για πρώτη φορά η συμμαχία μετά το 1997, αναγνώρισε ότι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο.

Όπως επίσης ακύρωσε το περιβόητο νέο δόγμα του ΝΑΤΟ που είχε υπογράψει ο Σημίτης, σύμφωνα με το οποίο τα τούρκικα σκάφη ως ΝΑΤΟϊκά μπορούσαν να κάνουν κρουαζιέρα μέχρι το Σούνιο.

Γι’ αυτό και οι τούρκοι πολέμησαν λυσσαλέα αυτή τη συμφωνία και προσωπικά τον Πάνο Καμμένο. Λογικό είναι να τον πολεμά και η κυρία Σπυράκη.

Ο κύριος Χρυσόγονος όμως, τι όνειρο είδε; 
Ήταν μόνο οι κακές παρέες; Διότι θεωρούμε αδιανόητο ένας άνθρωπος που πήγε στην Ευρωβουλή με κύριο αφήγημα την προστασία των μικροομολογιούχων, να παριστάνει τώρα τον μέγα διεθνολόγο, ενώ οι μικροομολογιούχοι που τον έστειλαν στην ευρωβουλή πνέουν μένεα εναντίον του.

Την βενιζελίτιδα πολλοί αγάπησαν κύριε Χρυσόγονε. Τον Βενιζέλο, ουδείς.
http://www.epikairo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom