Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Αστεγος το θύμα της δολοφονίας στο Ελληνικό


Άστεγος αλλοδαπός είναι ο άντρας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο Ελληνικό, καθώς ο δράστης του είχε καταφέρει χτύπημα με τσεκούρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο 48χρονος άστεγος από την Αλβανία, βρέθηκε νεκρός, καθισμένος
σε μια πολυθρόνα στο εγκαταλελειμμένο μπαρ, φέροντας τραύμα από μικρο τσεκούρι στο πίσω μέρος του τριχωτού τις κεφαλής.

Προφανώς ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του και το χτύπησε από πίσω την ώρα που ο άτυχος άνδρας ήταν καθισμένος στην πολυθρόνα και ανυποψίαστος για το τι επρόκειτο να συμβεί.Μάλιστα ο δράστης μετά την δολοφονία εγκατέλειψε δίπλα στο πτώμα το μικρο τσεκούρι.

Το πτώμα βρήκε χθες (13.02.2017) το μεσημέρι χειμερινός κολυμβητής οποίος κάθισε στης παλιές εγκαταστάσεις για να ξαποστάσει. Αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια.

Ο Ηλίας όπως τον ήξεραν στην περιοχή, το τελευταίο χρόνο είχε βρει καταφύγιο στις παλιές εγκαταστάσεις του μπαρ, στην παραλία του Αγίου Κοσμά, όπου διέμεναν κι άλλοι άστεγοι, ανάμεσα τους κι ένας Ιρανός ή Ιρακινός που ακούει στο μικρο όνομα Αλί και το τελευταίο 24ωρο έχουν χαθεί τα ίχνη του. Πρόκειται για τον άνθρωπο που μοιράζονταν το συγκεκριμένο σημείο των εγκαταλελειμμένων εγκαταστάσεων με το θύμα.

Ο 48χρονος μέχρι και πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε μια φυσιολογική ζωή, ήταν οικογενειάρχης, είχε σύζυγο και δυο παιδιά, ωστόσο είχε σοβαρό πρόβλημα με το ποτό, με αποτέλεσμα να εθιστεί και να μετατραπεί σε έναν βίαιο άνθρωπο καθοδηγούμενο από την ανάγκη του για ποτό μέχρι που η γυναίκα του μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση τον έδιωξε από το σπίτι.

Όσο καιρό ήταν άστεγος, τα προς το ζην τα έβγαζε πουλώντας ψάρια με ένα μηχανάκι που διέθετε. Ένας από τους αστέγους που ζούσε και αυτός στις παλιές εγκαταστάσεις, ψάρευε στην γύρω παραλιακή περιοχή και τα ψάρια που έπιανε τα πουλούσε με το μηχανάκι του ο Ηλίας από την Αλβανία.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το κίνητρο τις άγριας δολοφονίας,ωστόσο εκτιμούν πως πρόκειται για προσωπικές διαφορές, που μάλλον έχουν προκύψει από την συμβίωση αστέγων στο συγκεκριμένο σημείο.
http://www.newsit.gr/

Διαβάστε σχετικά:
Τρίτωσε το κακό: Νεκρός άνδρας στο Ελληνικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom