Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννενα: Επτά αστυνομικοί στο νοσοκομείο από τα επεισόδια στο μνημείο των Μπιζανομάχων (φωτο)


- Σε "πεδίο" μάχης μετατράπηκε το μνημείο των Μπιζανομάχων
- Αφορμή ήταν η παρουσία βουλευτή της Χρυσής Αυγής
- Συγκρούσεις αστυνομικών με αντιεξουσιαστές έστειλαν 7 αστυνομικούς στο νοσοκομείο
- Έχουν γίνει 5 προσαγωγές


Με μώλωπες και θλαστικά τραύματα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επτά αστυνομικοί, μετά τα επεισόδια με αντιεξουσιαστές στο μνημείο των Μπιζανομάχων, λίγο μετά τις 11:00, με αφορμή την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα πάρουν εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι ανησυχητική.

Στο μεταξύ, η αστυνομία έχει κάνει σε πέντε προσαγωγές. Σε δηλώσεις τους, ο περιφεριάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος, καταδίκασαν τα όσα συνέβησαν.

Μάλιστα, ο κ. Στέφος ανέφερε πως η παρουσία ενός ανθρώπου μέλους εγκληματικής οργάνωσης που ψέλνει τον ύμνο των ναζί είναι από μόνη της πρόκληση και κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της δοξολογίας μέσα στη Μητρόπολη Ιωαννίνων ο κ. Παππάς υπήρξε προκλητικός, καθώς με φασιστικό και ιταμό τρόπο αγνόησε το πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ υπάρχουν καταγγελίες ότι η αστυνομία έσυρε έναν από τους προσαχθέντες και ότι έγινε χρήση χημικών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ με φωτογραφίες από EUROKINISSI
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom