Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Καταιγίδα σε δύο μέτωπα - Το νέο τοπίο σε φορολογικό & συνταξιοδοτικό


Με τίτλο: «Καταιγίδα σε δύο μέτωπα» κι ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το τι περιμένει τους Ελληνες τα επόμενα χρόνια, κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Παρασκευή η «Ημερησία του Σαββάτου».

Το νέο τοπίο στους φόρους και οι περικοπές που έρχονται στις συντάξεις. Σοκ και δέος για όλους τους μισθωτούς, συνταξιούχους, ιδιοκτήτες ακινήτων.

Επίσης, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις διαπραγματεύσεις. Στη μέγγενη της τρόικας για πολλά χρόνια η Ελλάδα, ακόμη και χωρίς μνημόνιο. Πολυετής εποπτεία, ακόμη και μετά το 2018. Τι ζητούν οι δανειστές για να δώσουν τα μέτρα για το χρέος.

Ακόμη στην «ΗτΣ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή:
  • Κίνδυνος «ξαφνικού θανάτου» για χιλιάδες επιχειρήσεις. Ο εξωδικαστικός μηχανισμός βρίσκεται στον αέρα και οι «κόκκινες» εταιρείες είναι με την πλάτη στον τοίχο.
  • Στην κόψη του ξυραφιού οι τράπεζες. Η αβεβαιότητα για την οικονομία απειλεί τη σταθερότητα του συστήματος. Στην Αθήνα η Ντ. Νούι για έλεγχο.
  • Γίναμε... Βουλγαρία στις συνθήκες φτώχειας των νοικοκυριών. Διπλασιάστηκε το ποσοστό των πολιτών που βρίσκονται σε καθεστώς φτωχοποίησης.
  • Ξεκίνησε η μάχη στο λιανεμπόριο. Η «επιστροφή» του Μαρινόπουλου, μέσω του Σκλαβενίτη, κινητοποιεί τις μεγάλες αλυσίδες που ρίχνουν χρήμα στον πόλεμο των σούπερ μάρκετ.
  • Ξένα funds ψάχνουν για ευκαιρίες στην Ελλάδα. Ποιοι κλάδοι τους ενδιαφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom